Grécky jogurt dokáže vlasom skutočne pomôcť! Najmä počas leta

Grécky jogurt dodá vlasom potrebnú hydratáciu, o ktorú vlasy v lete prichádzajú.

06.06.2017 15:00
jogurt, krása Foto:
Vyskúšajte masky na vlasy s gréckym jogurtom.
debata

Masky na vlasy sú zvlášť potrebné počas leta. Slnko a voda – tak táto dvojkombinácia vlasom práve neprospieva. A popri domácich klasikách ako vajce, olivový olej a med sa do masiek hlási aj grécky jogurt. Vlasom dodá nielen vlhkosť, ale dokáže obnoviť aj poškodenú štruktúru vlasu.

Ako grécky jogurt na vlasy použiť?

Vlasy si najskôr umyte vaším obľúbeným šampónom. Potom na vlhké vlasy naneste jogur, jemne masírujte pokožku vlasov a následne nechajte jogurt pôsobiť asi 15 minút.

Ak vás trápia napríklad rozštiepené končeky, do jogurtu primiešajte aj lyžičku medu. Masku potom naneste po celej dĺžke vlasov a nechajte pôsobiť. Následne zmyte vodou, prípadne umyte ešte raz šampónom.

Do jogurtu môžete priniešať aj banán. Zrelší jednoducho roztlačte vidličkou a zmiešajte s jogurtom. Maska pomôže suchým a lámavým vlasom.

Na mastné vlasy zasa pomôže zmiešať biely jogurt s čerstvými jahodami. Tie takisto roztlačte alebo rozmixujte, pridajte grécky jogurt podĺa potreby a nechajte pôsobiť asi 15 minút. Vlasy je potom potrebné umyť šampónom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #jahody #maska #jogurt

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....