Dokonalá aj v 70-ke! Recept Susan Sarandon znie jasne...

Herečka Susan Sarandon oslávila síce sedemdesiatku, ale stále patrí medzi najkrajšie ženy Hollywoodu. Vek prijala naozaj s hrdosťou.

03.06.2017 08:00
Herečka Susan Sarandon. Foto: ,
Herečka Susan Sarandon.
debata (2)

V rozhovore pre internetový magazín The Cut sa hviezda filmov Thelma a Louisa či Mŕtvy muž prichádza priznala, že starnúť vo filmovom priemysle rozhodne nie je jednoduché. „Ako herec ste neustále pozorovaný. Máte obrovskú hlavu a kamera sa k vám neustále približuje. Stačí zlé svetlo a aj keď vyzeráte dobre, budete vyzerať v záberoch príšerne,“ opísala Sarandon.

Jej šťastím však je, že nezačínala kariéru ako veľká filmová kráska, ale ako charakterová herečka. „Postavila som si kariéru na stvárňovaní iných ľudí. Ako napríklad herečka Bette Davis. A myslím si, že to je ľahšie. Hoci práve ona povedala, že starnutie rozhodne nie je pre poserov,“ pokračovala Sarandon.

Herečky Julianne Moore (vľavo) a Susan Sarandon... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Julianne Moore (vľavo) a Susan Sarandon Herečky Julianne Moore (vľavo) a Susan Sarandon prišli ako ambasádorky značky L'Oreál Paris.

Čo sa týka jej receptu na krásu, prezradila, že s každým novým rokom je to náročnejšie.„Čím ste starší, tým výraznejšie platí, že menej je viac,“ konštatovala. Prekombinovať to s prípravkami, dávať si na pleť zbytočne veľa mejkapu – to všetko starnúcu pleť len zaťaží a skôr ešte zdôrazní jej línie a ochabnuté partie.

V prípade kozmetickej výbavy sa však Sarandon nikdy nikam nepohne bez ochranného krému proti slnečnému žiareniu. A tiež hydratačnej bázi na pokožku. „Bez opaľovacieho krému neodídem z domu. Čo by som za to dala môcť sa vrátiť tridsať rokov späť a povedať môjmu ja, aby som ho poriadne používala už vtedy,“ uviedla herečka v rozhovore pre Viva.co.nz.

Pred nanášaním mejkapu si herečka vždy aplikuje najprv hydratačnú bázu, dôležité je tiež ochranné sérum, ktoré chráni pred voľnými radikálmi. Dôležitý je tiež balzam na pery a riasenka. Herečka nedá dopustiť na zvodný pohľad. Nalíčené mihalnice podľa nej dokážu zázraky so ženskou tvárou.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #starostlivosť #líčenie #Susan Sarandon

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...