Štyri krásky z Cannes s dokonalým líčením! Pohľad na ne uchváti

Nádherné róby sú jedna vec, ale bezchybné líčenie a pleť ako z alabastru - to je tiež poznávacím znakom hviezd z Cannes. Na červenom koberci už defilovali mnohé.

22.05.2017 13:00
debata (3)

Slávnostné podujatie je priestorom aj pre prezentáciu známych kozmetických značiek, ktoré posielajú do letoviska svoje ambasádorky. A na každý večer im pripravia bezchybné líčenie či nečakanú úpravu. My sme vybrali zo zoznamu päť krások všetkých vekových kategórií, ktoré rozhodne stoja za inšpiráciu.

Bella Hadid pre Dior

Tvár francúzskej značky ohuruje svojou sošnosťou a občas priam mimozemsky krásnym vzhľadom. Na festivale sa objavila aj s výraznou čiernou linkou, ktorá jej vytvorila dokonalý mačací pohľad. Zvyšok pôsobil veľmi decentne, dôraz na očiach nalíčených produktmi Dior vyšiel na jednotku.

Lily Collins pre Lancôme

Nie nadarmo ju vybrali do role Snehulienky. Dcéra Phila Collinsa so svojou belostnou pokožkou a tmavými vlasmi a obočím vyzerá ako z rozprávky. A na jej pleti vyzerá skvelo takmer všetko. Aj fuchsiový rúž z jarnej kolekcie značky, ktorý doplnili výrazne nalíčené riasy.

Thylane Blondeau pre L'Oreál Paris

Mladučká modelka z Paríža je tvárou pre produkty francúzskej značky. Jej pôvabné črty vyzerajú skvelo s nahým mejkapom. Pri dramatickejšom líčení s hnedými a bronzovými tónmi sa zase ukáže jej vrodený sexepíl. V tomto prípade konkrétne bol použitý matný rúž Color Riche Matte v odtieni Moka Chic a očné tiene z rovnakej línie Color Riche – v odtieni Marron Glacé.

Michelle Williams pre Dior

Kratučké vlasy a dokonalá priam dievčenský nežná pleť sú poznávacím znamením americkej herečky, ktorú na premiéru filmu Wonderstruck nalíčili práve odborníci od Dior Parfums. Zaujímavým detailom je farebný očný tieň v tužke Diorshow Colour & Contour v odtieni Sea-Bay, ktorý dodáva očiam nečakaný farebný detail. Zvyšok je veľmi prirodzený a nežný.

Herečka Michelle Williams na premiére filmu...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #líčenie #Michelle Williams #Lily Collins #pôvab #Bella Hadid #Cannes 2017 #Thylane Blondeau

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....