Topy, tričká či blúzky – aké si pýta aktuálna sezóna? Máme tipy!

V sexi tričku postavičku mali ham ham! To kedysi spievali páni Kotvald a Hložek v slávnom hite Holky z naší školky. Nech už však máte dvadsať, tridsať alebo päťdesiat, voľba správneho trička či topu je stále aktuálna.

17.05.2017 07:00
debata
V kurze medzi topmi sú nežné a romantické... Foto: archív značky
topy, tričká, blúzky - trend - jar-leto 2017 V kurze medzi topmi sú nežné a romantické strihy a zdobenia. Nechýba perforovanie či volániky. Model na snímke Wallis.

Hoci výberu módneho topu mnoho žien neprikladá taký význam, ako keď vyrážajú na nákup saka či kabáta, alebo pracovného kostýmu, pravda je, že ide o dôležitú súčasť šatníka. Základný prvok, ktorý dokáže v celkovom stylingu divy. Vhodne zvolené tričko doplní správne ležérnu garderóbu.

Top s volánikmi a nežnou kvetinovou potlačou -...
Nežné volániky na belasej blúzke Mohito - 29,99...
+10Madeira je v jarnej sezóne mimoriadne populárna...

Top elegantnejšieho strihu alebo vzhľadu zase funguje v pracovnej garderóbe alebo na spoločenskú nôtu. Aký si teda vybrať v čase, keď už hrubé kabáty skončili definitívne v skrini a nastal čas „odhaliť“ sa? Medzi trendové topy sezóny patria aj nasledovné!

Nežná volenka

Jemný vzor, riasenie, výšivky či dekoratívny volánik alebo šnúrka – nosí sa naozaj všetko. Inšpiráciou je éterický vzhľad a dievčenská nežnosť. Výsledkom sú potom rôzne tričká s naberanými rukávikmi, prípadne bavlnené blúzky cez hlavu ozdobené šnúrkami a strapcami. Z materiálov sa popri klasickej bavlne a zmesových materiáloch presadzuje syntetická čipka. Nechýba priehľadný tyl (zväčša v detailoch, ako sú ramená) alebo satén.

Madeira je v jarnej sezóne mimoriadne populárna... Foto: archív značky
Madeira je v jarnej sezóne mimoriadne populárna - model na snímke Violeta by Mango. Madeira je v jarnej sezóne mimoriadne populárna - model na snímke Violeta by Mango.

Atypické strihy

Toto nie je sú kúsky, ktoré by ste mali skrývať pod ďalší odev – topy s asymetrickým strihom, s prestrihmi na obe ramená či tričká na jedno ramienko alebo napríklad s predĺženou spodnou líniou na chrbte. Variácie sú rôzne, čo sa týka farebnosti aj materiálového vyhotovenia. Výrazným prvkom sa stali zdôraznené plecia, ale tiež napríklad odhalené brušká. Je na vás, ktorú z týchto alternatív zvolíte.

V atypických strihoch sa objavuje rozličné... Foto: archív značky
Top atypického strihu s prestrihmi na pleciach V atypických strihoch sa objavuje rozličné dekoratívne prvky - model na snímke Marks & Spencer.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #blúzka #trend #tričko #sezóna #top #ženský magazín MiA #jar-leto 2017

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....