Krásna Kocianová opäť hľadá nové tváre. Aké vyberie nástupkyne?

Aj na stránkach Pravda.sk pravidelne každý rok informujeme o úspechoch slovenských a českých dievčat v modelingovej brandži. Na samom začiatku sú však zvyčajne kastingy, vďaka ktorým je nové tváre možné objaviť.

20.04.2017 07:00
debata
Slovenská topmodelka Michaela Kocianová na... Foto: Schwarzkopf Elite Model Look
Slovenská topmodelka Michaela Kocianová v kreácii Versace. Slovenská topmodelka Michaela Kocianová na minuloročnom finále Elite Model Look 2016.

Výnimkou nie je ani tento rok, keď sa pred štartom súťaže Elite Model Look začnú vo vybraných slovenských mestách hľadať dievčatá, z ktorých sa potom niekoľko najlepších dostane do česko-slovenského finále. Ambasádorkou a zároveň akousi poradkyňou a porotkyňou sa opäť stane topmodelka Michaela Kocianová.

„Som naozaj rád, že Miša Kocianová opäť prijala post ambasádorky súťaže pre Slovenskú republiku. Práve ona je inšpirujúcou modelkou pre mladú generáciu, ktorá aktívne sleduje jej Instagram a teší sa na rady, ktoré počas castingových tour v desiatich mestách Slovenska môže získať,“ komentoval riaditeľ agentúry Elite Saša Jány.

Kastingy odštartujú už v piatok v Dunajskej Strede, aby sa postupne mohli posunúť do ďalších okresných miest. Nechýba medzi nimi napríklad Martin, Žilina, Nitra či Košice a Prešov. Záverečné stretnutie so zástupcami módneho sveta, ktorí budú vyberať budúce hviezdy mól a časopisov, sa bude konať v Bratislave.

Na česko-slovenskom finále, ktoré sa konalo minulý rok v Prahe, zvíťazila Češka Jana Tvrdíková, Ukrajinka Alina Dementieva a Slovenka Alica Niedelská. Tvrdíkovej sa potom výnimočne darilo aj na svetovej súťaži. Z Lisabonu, kde sa konala, odchádzala 16-ročná Češka ako absolútna víťazka. TOP 15 nových tvárí (10 dievčat a 5 chlapcov) Elite Model Look získala v Lisabone dvojročné garantované kontrakty v celkovej výške 750 000 eur.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #modelka #výber #súťaž #Elite Model Look #Michaela Kocianová #kasting

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...