Tváre herečiek zo seriálu Priatelia zblízka! Ktorá starne najkrajšie?

Trojica herečiek Jennifer Aniston, Lisa Kudrow a Courteney Cox vhupla do seriálu Priatelia v roku 1994. Pred vyše dvadsiatimi rokmi mali okolo tridsiatky a obdivoval ich celý svet.

15.04.2017 11:00
debata (2)

Lisa Kudrow a Courteney Cox už stihli prekročiť päťdesiatku, Jennifer Aniston to čaká o dva roky. Na červených kobercoch pri premiérach či počas udeľovania rôznych ocenení sa všetky tri dostávajú pod drobnohľad fotografov. Najviac určite najslávnejšia z nich, niekdajšia predstaviteľka seriálovej Rachel. Ale ani záberov zblízka sa Aniston báť nemusí. Jej jemne opálená pokožka je takmer bez vrások, napriek tomu absolútne prirodzená. Výrazné oči a blond pramene, ktoré jej padajú do tváre z nej robia krásnu konkurentku tridsiatničiek.

Jennifer Aniston má 48 rokov. Foto: SITA/AP, Francois Mori
Jennifer Aniston Jennifer Aniston má 48 rokov.

Lisa Kudrow, predstaviteľka bláznivej Phoebe, síce nie je takou ospevovanou ako Anistonová, ale takisto si zachovala sviežu prirodzenosť. Seriálová veselosť z nej srší stále, aj po päťdesiatke. Aj preto má viac viditeľné vrásky okolo očí, takisto krk jej skutočný vek prezrádza.

Lisa Kudrow má 53 rokov. Foto: SITA/AP
Lisa Kudrow Lisa Kudrow má 53 rokov.

Na omladzovanie najviac doplatila predstaviteľka Moniky, 52-ročná herečka Courteney Cox. A hoci pred časom sa vyjadrila, že botoxové obdobie bolo pre ňu hrozným úsekom v jej živote, ktoré ľutuje, zanechalo na jej tvári viditeľné stopy.

Courteney Cox má 52 rokov. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Courteney Cox Courteney Cox má 52 rokov.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Lisa Kudrow a Courteney Cox

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...