Ide to aj nakrátko! 5 hviezd s účesmi, ktoré ukážu, ako čarovať s vlasmi

Krásne, zdravé a dlhé! Tak si zväčša predstavujeme ideálne ženské vlasy. Ale kto povedal, že krátka dĺžka nemôže byť pre nositeľku tou správnou a šik variantou?

12.04.2017 11:00
debata

Hoci v prevahe sú ženy, ktoré si kadere pestujú a nechávajú im priestor rásť, najmä zo sveta celebrít prichádza čoraz viac príkladov, podľa ktorých sa rozhodne oplatí vyskúšať aj kratšie zostrihy.

Ich nositeľky pôsobia mladistvo, šmrncovne, sú žensky sexi, ale zároveň šibalsky chlapčenské a dokážu svojmu vzhľadu prepožičať rozmanité polohy. Skúste sa inšpirovať v Hollywoode, tam sa krátkych účesov dá nájsť hneď niekoľko!

Kristen Stewart

zväčšiť Herečka Kristen Stewart na premietaní filmu... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kristen Stewart Herečka Kristen Stewart na premietaní filmu Certain Women v New Yorku predviedla účes s výrazným líčením, ktorý jej dodal na sexepíle a akejsi vizuálnej výraznosti. Z nežného dievčatka sa stala dospelá žena, ktorá sa neobáva povedať svoj názor a nechce byť odkázaná na to, čo si o nej myslí okolie.

Katy Perry

zväčšiť Speváčka Katy Perry na zábere z Instagramu. Po... Foto: Instagram
Katy Perry Speváčka Katy Perry na zábere z Instagramu. Po rozchode s Orlandom Bloomom sa ostrihala nakrátko, ale na hlave si stále ešte nechávala dostatok vlasov na úpravu. Pred pár dňami sa však nechala skrátiť na skutočne miniatúrnu dĺžku. Napriek tomu vyzerá veľmi sexy.

Scarlett Johansson

zväčšiť Už viac ako rok je z herečky Scarlett... Foto: Reuters, GONZALO FUENTES
Scarlett Johansson Už viac ako rok je z herečky Scarlett Johanssonovej krátkovlasá dáma. Na premiére filmu Ghost in the shell predviedla niekoľko variácií krátkeho zostrihu. Tento konkrétne je veľmi elegantný, s definovanými prameňmi a nedbalou cestičkou na strane.

Charlize Theron

zväčšiť Herečka Charlize Theron sa viackrát nechala... Foto: SITA/AP, Vincent Yu
Charlize Theron Herečka Charlize Theron sa viackrát nechala upraviť kvôli filmovým úlohám. Pre Šialeného Maxa to bolo takmer dohola. Účes, ktorý jej neskôr vytvorili štylisti, bol však veľmi príťažlivý. Definoval krásne črty tváre, lícne kosti aj nos a nechával vyniknúť elegantný pôvab nositeľky

Emma Watson

zväčšiť Krátky účes u herečky Emmy Watsonovej bol... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Britain People Emma Watson Krátky účes u herečky Emmy Watsonovej bol akousi personálnou odmenou po skončení nakrúcania série Harry Potter. Watson stavila na dokonalý strih s dôrazom na detaily a ukážkovú precíznosť každého jedného vlásku. Výsledok bol kontrast dôrazného účesu s pôvabnou dievčenskou tvárou. Herečka sa okamžite zaradila medzi idoly tohto obdobia a s jej fotkou kráčali mnohé ženy do kaderníckych salónov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #Emma Watson #krátke vlasy #účes #trend #Charlize Theron #inšpirácia #hviezdy

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...