Chĺpky vo svete hviezd: Holiť či neholiť - čo hovoria slávne ženy?

Holiť či neholiť? Otázka, ktorú v posledných rokoch opäť vyvolali aj známe celebrity. Internetový magazín The Cut priniesol vyjadrenia slávnych žien o tom, aké strasti im prináša vyzerať bezchybne a za každých okolností "hladko".

06.04.2017 11:00
debata
Speváčka Jennifer Lopez na zábere z Instagramu.... Foto: Instagram
Speváčka Jennifer Lopez na zábere z Instagramu. Speváčka Jennifer Lopez na zábere z Instagramu. Jediný chĺpok a už je vonku.

Kým muži si často ochlpenie pestujú, od žien sa očakáva, že ich pokožka bude takmer hladká a jemná, bez chyby. Lenže, to ich stojí častokrát každodenné úsilie. Popri domácom používaní žiletky či depilačných krémov mnohé navštevujú aj depilačné salóny, alebo si nechávajú odstraňovať voskom ochlpenie v intímnych partiách.

V posledných rokoch sa objavili aj dámy, ktoré si chĺpky naopak pestujú. Napríklad herečka Jemima Kirke viackrát prekvapila ochlpeným podpazuším aj na spoločenských podujatiach – väčšinovo však prevláda medzi celebritami móda vyzerať bezchybne a „bezchlpovo“. Ako teda vnímajú tento rituál – zoznam dal dohromady portál The Cut?

Topmodelka Chrissy Teigen

„Vosková depilácia pred fotením? Zbláznili ste sa, ja sa holím denne, celé telo! Je to vyčerpávajúce, verte mi. V jednom momente to príde do bodu, keď holením strávite viac svojho života než čímkoľvek iným,“ uviedla manželka Johna Legenda, ktorá sa pred pár mesiacmi objavila na akcii American Music Awards v odhaľujúcich šatách. Až takých odhaľujúcich, že ukázali, ako to vyzerá u nej od pása nadol. Áno, hádate správne – ani chlpa!

Speváčka Jennifer Lopez

„Holím sa denne a všade. Ak sa niekde objaví jeden chĺpok, beriem pinzetu a už aj je vonku. Všade nosím so sebou rezervnú žiletku a ak je treba zmiešam trošku vody s telovým mliekom, natriem si to na telo a oholím sa za pár minút v šatni. Už mám v tom skutočnú prax,“ vysvetlila v rozhovore pre magazín Allure kedysi slávna latino-diva.

Herečka Eva Longoria

„Každá žena by mala skúsiť depiláciu brazílskym voskom. Prečo? Urobí to váš sex lepším, je to životabudič orgazmov,“ tvrdí hviezda seriálu Zúfalé manželky. „Čím častejšie to robíte, tým menej chĺpkov vám rastie. A prisahám, zmení vám to sexuálny život. Práve kvôli nemu sa budete na takú depiláciu vracať pravidelne,“ komentovala herečka.

Televízna hviezda Kim Kardashian

„Mám asi to najchlpatejšie čelo, aké si viete predstaviť. Na strednej som si ho depilovala a neskôr som využila laser a nechala si chĺpky odstrániť tak. Ak si vygooglite moje fotky z rokov 2007 až 2008, mám tam tú najšialenejšiu vlasovú líniu, akú ste kedy videli. Takže, áno, použila som laser,“ prekvapila svojím priznaním Kim Kardashian.

Speváčka Adele

„Môjmu manželovi neprekážajú chlpaté nohy. Ale nemá inú možnosť. Nemám predsa chlapa na to, aby mi hovoril, že si mám oholiť nohy. Veď nech si on oholí svoje,“ odpovedala s humorom v magazíne Vanity Fair speváčka, keď dostala otázku, či jej manželovi prekážajú chĺpky na nohách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vzťah #holenie #depilácia #známe ženy

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...