Kvetiny v hlavnej úlohe! 12 modelov šiat, v ktorých rozkvitnete

Aká by to bola jar bez kvetín. Dnes je posledný marcový deň a to je možno príležitosť pouvažovať nad tým, či ste jar do svojho šatníka vpustili naplno.

31.03.2017 07:00
debata (1)
Vybrať si na jar aspoň jeden model šiat s... Foto: ZARA
Florálne motívy sú stále veľmi populárne a ženami obľúbené - variácie podľa Žena.pravda.sk. Vybrať si na jar aspoň jeden model šiat s kvetinovým motívom - to by ste určite nemali obísť.

Jedným z najobľúbenejších motívov v dámskom šatníku sú kvetinové motívy. A samozrejme, nechýbajú ani v kolekciách aktuálnej sezóny. Šaty sú zdobené pestrými potlačami – dominujú typické jarné kvety a k nim sa pridáva exotika.

Azda najobľúbenejšou variáciou florálnych motívov sú tie, ktoré sa objavujú na svetlých alebo naopak úplne tmavých potlačiach. Kým biela nechá vyniknúť nežný charakter modelov a omladzuje, v čiernom podklade s farebnými výšivkami či potlačami sa zase snúbi istá rebelskosť s hravosťou. Fungovať na jednotku však dokážu obe.

V strihoch sa osvedčili už tradične puzdrové modely, ale tento rok hrajú prím omnoho viac voľnejšie, tunikové alebo áčkové strihy. Ak chcete, môžete pridať opasok a zdôrazniť driek, alebo zostať pri voľnej splývavej línii, ktorá dodáva modelom ľahkosť a ležérnosť.

zväčšiť Florálne motívy sú stále veľmi populárne a... Foto: archív značky, koláž: Zdeno Gáfrik
Florálne motívy sú stále veľmi populárne a ženami obľúbené Florálne motívy sú stále veľmi populárne a ženami obľúbené - variácie podľa Žena.pravda.sk.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #kvety #model #florálne motívy #jar-leto 2017

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...