Victoria Beckham tento raz nezabudla ani na ženy s XXL krivkami

Slávna návrhárka ponúka kolekciu nielen pre štíhle ženy, ale aj pre tie s plnými tvarmi. A nezabudla ani na deti.

30.03.2017 13:00
Módna dizajnérka Victoria Beckham. Foto: ,
Módna dizajnérka Victoria Beckham.
debata (1)

Victoria Beckham pred časom pristúpila na ponuku spolupráce s americkou sieťou obchodných domov Target, pre ktorú nahvrla módnu kolekciu. Kúsky budú v obchodoch dostupné od 9. apríla.

Ako informuje stránka „cosmopolitan.com“, jej nová kolekcia bude dostupná pre všetky ženy. Áno, je to dobrá správa najmä pre ženy s plnšími krivkami, keďže oblečenie bude aj vo veľkosti 52.

Pre stránku „refinery29.com“ sa uznávaná módna návrhárka vyjadrila: „Chcem navrhovať módu pre všetky ženy, nezávisle od ich veku, príjmu či konfekčnej veľkosti. Skutočnosť, že aktuálne ponúkam aj plus size módu ma nesmierne teší. Je to pre mňa prvý raz, preto to považujem za dôležité a som veľmi pyšná.“

Okrem módy pre dospelých kolekcia prináša aj kúsky pre deti. Ako sa už pred časom vyjadrila, inšpiráciou je pre ňu dcéra Harper. Móda pre deti musí vyť podľa Beckhamovej pekná, zábavná a najmä pohodlná. Pre blog spoločnosti Target pred časom povedala: „Už dlho som chcela navrhovať módu pre deti. Tým, že som mama, dokážem pochopiť, čo je pre deti v tomto smere dôležité. V prvom rade je to voľnosť pohybu a tiež príjemnosť materiálov."

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Victoria Beckham #XXL veľkosť

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...