Pánska košeľa na dámsku nôtu! Máme 9 tipov na hit jarného šatníka

Nová revolúcia v znamení košieľ! Kus odevu, ktorý hral prím skôr v pánskom šatníku, boduje tentoraz aj u nežného pohlavia.

21.03.2017 12:00
debata
Zdobené košele v pánskom štýle sú horúcim hitom... Foto: ZARA
Zdobené košele v pánskom štýle Zdobené košele v pánskom štýle sú horúcim hitom v jarnom šatníku - model na snímke Zara.

Pánska košeľa je kusom odevu, ktorý sa najčastejšie spája so zvádzaním a ránom po prebdenej noci. Žena vstáva, pripravuje kávu a pobehuje po byte len v mužskej košeli zapnutej na jeden gombík. To je síce pekná predstava, ale čo tak pretaviť odevný kus aj do reality? Dizajnéri to robia opakovane a aktuálna sezóna je dôkazom, že košele opäť slávia veľký návrat.

Ak sa obávate nudnej klasiky, hneď vás zastavíme – košeľa sa totiž stala priestorom pre hravosť a netradičné detaily, ktoré jej dodávajú nový vizuálny rozmer. Klasické prostriedky ako využitie volánikov a volánikových lemov striedajú tiež naberanú rukávy, alebo výrazné perforovanie na pleciach či na chrbáte, kde sa dva kusy látky spájajú cez uzlíky.

zväčšiť Modely košieľ, ktoré zdobia netradičné detaily... Foto: archív značiek, koláž: zg
Modely košieľ, ktoré zdobia netradičné detaily a dekoratívne prvky. Modely košieľ, ktoré zdobia netradičné detaily a dekoratívne prvky.

S týmto kusom odevu sa dá skvelo experimentovať. Či už ho doplníte džínsovinou, alebo menčestrom, ale tiež hodvábnou sukňou, alebo plisovanými nohavicami. V kurze sú najmä modely v základnej „košeľovej“ farebnosti – biela, svetlomodrá či sivá alebo čiernobiela kocka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #detail #jar-leto 2017 #košeľa #dekoratívnosť

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...