Recept na krásu a figúru od Evy Mendesovej: Drepy aj rybí olej!

Udržať sa vo forme ako matka dvoch detí? Ani pre herečku Evu Mendesovú to nie je jednoduché. Pre magazín Shape však prezradila, čo u nej funguje.

13.03.2017 07:00
debata
Eva Mendes na titulke magazínu Shape. Foto: Shape
Eva Mendes Eva Mendes na titulke magazínu Shape.

Základom je vraj tvrdá makačka na bežiacom páse či stacionárnom bicykli, ktoré prekladá tréningom so závažiami. Intervalový tréning po vedením odborníka spevňuje jej telo a pomáha udržiavať ho v kondícii.

Herečka uviedla, že ju veľmi baví beh. „Mám rada klasický beh aj šprintovanie. Oboje však robím v intervaloch a jednotlivé pauzy medzi behaním využívam práve na posilňovanie a prácu s činkami. Momentálne ľahšími, keďže ma trošku neposlúcha spodný chrbát,“ vysvetlila pre Shape. Herečka Eva Mendes nedá vraj dopustiť na drepy. Vďaka nim sa jej formuje zadoček, ale aj brucho. A druhou alternatívou, ktorá funguje na udržiavanie pevných kriviek, sú výpady. Niekedy aj s pridaným závažím.

Dvojnásobná mama prezradila pre časopis, že cvičieva trikrát týždenne. V čase filmových príprav, alebo v lete, keď chce byť trošku viac vyrysovaná, však trénuje päť dní v týždni. „Nikdy necvičím nepretržite. Na tele vidím lepšie výsledky, ak mu doprajem aj oddychovú fázu,“ komentovala Mendes.

Čo sa týka stravy, prezradila, že v jej domácnosti sa nenachádzajú nezdravé potraviny. „Chcem ísť príkladom mojim deťom, takže aj preto,“ uviedla. Ona sama vraj raňajkuje najčastejšie vajíčka na všemožný spôsob. Či už je to praženica, omeleta, alebo vajíčko namäkko. Súčasťou jej jedálnička sú strukoviny či ryža, ale aj chudé mäso a ryby. Medzi nimi napríklad losos. Rybí olej užíva herečka aj vo forme doplnkov výživy. Je to vraj hotový zázrak pre žiarivú a zdravú pokožku. K nemu občas pridáva aj kokosový olej, ktorý používa na tvár, ale aj v kuchyni.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #Telo #forma #Shape #Eva Mendes #ako

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...