Tajomstvo krásy Rusky Iriny Shayk? Skrýva sa v zlate

O kozmetickej maske zo zlata sa písalo už pred pár rokmi. Ak ste mysleli, že to bol výmysel, omyl - je to tajomstvo krásy mnohých hviezd. V inovovanej podobe.

04.03.2017 08:00
Irina Shayk Foto: ,
Topmodelka Irina Shayk na archívnom zábere.
debata

Na svojom Instagrame zverejnila záber s aplikáciou zlatej masky aj ruská kráska Irina Shayk. Pripojila sa tak k dámam ako Naomi Campbell či Sara Sampaio a Alessandra Ambrosio. Ruská rodáčka pritom podporila trend novej kozmetickej starostlivosti, za ktorou stojí izraelská firma Luzon v čele s Mimi Luzonovou. Tá niekoľko mesiacov dozadu vytvorila produkt – tenučké fólie z 24-karátového zlata, ktoré sa aplikujú na pokožku.

„Lesk pokožky po tejto maske bol neuveriteľný. Žiaden iný produkt tak nefungoval,“ citoval server Vogue.com topmodelku Elsu Hosk. Značka medzitým značne rozšírila svoje portfólio a jej produkty sa stali novým miláčikom prominentných krások. Súčasťou starostlivosti sú prípravky s obsahom zlata, či striebra.

Striebro napríklad prekvapivo pokožku upokojuje. Zabraňuje tomu, aby bola koža začervenaná, alebo so sklonom k vyrážkam. Samozrejme, produktom nechýbajú ani prírodné výťažky, napríklad nechtík, aloe vera alebo morské riasy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zlato #irina Shayk #kozmetika #maska

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...