Netradičné farby pokope! Takto ich nosí Victoria Beckham či Laura Dern

Máte strach, že určité farby k sebe skrátka nepasujú? Zabudnite! Dovolené je všetko. A výsledok môže byť ohurujúco štýlový.

09.02.2017 17:00
debata
Už kolekcie na jeseň a zimu 2016 ukázali, že dizajnérom sa páči kombinovať neočakávané farebné prvky dokopy. Kým pri tónoch červenej sa v minulosti vyhýbali napríklad fialovej alebo belasej farbe, teraz radia pravý opak.

Ako ukázali módne prehliadky, toto mixovanie môže byť veľmi efektné a výsledok naozaj štýlový. A potvrdili to napríklad aj známe dámy. Dizajnérka Victoria Beckham sa v kombinovaní farieb ukázala ako preborníčka, keď sa za posledný mesiac ukázala na verejnosti v niekoľkých kombináciách. Platí to aj o herečke Laure Dernovej, ktorej sa zjavne tento trend zapáčil.

Laura Dern (mix vínovej a fuchsiovej)

Herečka Laura Dern na premiére seriálu Big... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Laura Dern Herečka Laura Dern na premiére seriálu Big Little Lies predviedla kreáciu od Vivienne Westwoodovej. Kombinácia vínovej farby s fuchsiovým prvkom v podobe všitej korzetovej časti je ukážkou veľmi vycibreného farebného kombinovania, ktoré pôsobí elegantne, žensky, ale pritom nápadito.

Oscar de la Renta (fuchsiová sa mieša s belasou)

Modelka na prehliadke kolekcie Oscar de la... Foto: SITA/AP, Julie Jacobson
Oscar de la Renta Modelka na prehliadke kolekcie Oscar de la Renta Jeseň-zima 2016 predznačila trend kombinovania výrazných farebných tónov. Tu sa spája odtieň žiarivej fuchsie s modrofialovým odtieňom. Drobným, ale intenzívnym detailom je potom kožušinový golierik z farbenej, belasej zajačiny.

Victoria Beckham (Rumelková červeň s nebeskou modrou)

Dizajnérka Victoria Beckham vo svojej najnovšej... Foto: Profimedia
Victoria Beckham - farebné kombinácie Dizajnérka Victoria Beckham vo svojej najnovšej kolekcii stavila na neopozeraná farebné kombinácie. Takto napríklad predviedla šaty v rumelkovej farbe, ktoré doplnila svetlá modrá.

Marni (Zafírová modrá s tehlovou červenou)

Modelka v kolekcii Marni ukázala ďalšiu... Foto: SITA/AP, Antonio Calanni
Marni Modelka v kolekcii Marni ukázala ďalšiu netradičnú kombináciu. Intenzívna zafírová farba sa kombinuje s tehlovou červenou, ktorú ešte ozvláštňujú čiernobiele prúžky.

Laura Dern (Purpurová červená a fuchsiová)

Herečka Laura Dern na premiére filmu Wilson v... Foto: Profimedia
Laura Dern - farebné kombinácie Herečka Laura Dern na premiére filmu Wilson v kombinácii Bottega Veneta. Fuchsiový top sa spája s koženou sukňou v purpurovej červenej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #model #farba #Laura Dern #farebná kombinácia #Victori Beckham

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...