Prúžky budú hitom sezóny! Takto v nich žiarilo päť hviezdnych dám

Zdá sa, že prúžky opäť budú ovládať módu blížiacej sa sezóny jar-leto 2017. Hollywoodske herečky už ich pr vás objavili.

30.01.2017 17:00
debata

Na nedeľňajšom vyhlásení hereckých cien SAG Awards sa objavilo hneď niekoľko známych dám v šatách, ktoré odkazovali na prúžkovaný trend. Ich voľba zaujala módne médiá, ale aj verejnosť. Spoločným menovateľom sa pritom stala originalita – tá sa objavila najmä v netradičných farebných kombináciách. Popri šatách sa prúžky stali aj základom pre nohavicové overaly – také populárne a zjavne prechádzajúce z jednej sezóny do ďalšej.

Michelle Williams

Herečka Michelle Williams prišla v kreácii... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herečka Michelle Williams v kreácii Louis Vuitton. Herečka Michelle Williams prišla v kreácii Louis Vuitton. Prúžkovaný dezén na šatách dostal netradičnú podobu vďaka flitrovanému vypracovaniu. Podobným spôsobom je možné voliť napríklad topy, alebo nohavice, ak stavíte na prúžkovaný trend. Metalický materiál dodal modelu pompéznosť, ale zároveň akúsi disko šik 80-tych rokov, ktoré sú ďalším trendom prichádzajúcej jari.

Mayim Bialik

Herečka Mayim Bialik zo seriálu Teória veľkého... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herečka Mayim Bialik Herečka Mayim Bialik zo seriálu Teória veľkého tresku si obliekla model šiat s výraznými hrubšími pruhmi. Opäť šikmé pruhovanie na hrudi opticky vylepšilo dojem silnejšej vrchnej časti tela, kým sukňa s pruhmi pôsobila elegantne, no zároveň veľmi ležérne.

Yara Shadidi

Herečka Yara Shahidi zvolila šaty Naeem Khan.... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Yara Shahidi zvolila šaty Naeem Khan Herečka Yara Shahidi zvolila šaty Naeem Khan. Pestrá hra tenkých prúžkov ukazuje, ako zaujímavo a originálne sa dá s týmto vzorom pracovať. Kým na sukni opticky dodávajú objem, v hornej časti šiat sa diagonálny protiľahlý vzor podpisuje na vylepšení kriviek. Farebná kombinácia je pritom lichotivá a neprehliadnuteľná.

Michelle Dockery

Herečka Michelle Dockery prišla v prúžkovanej... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herečka Michelle Dockery prišla v prúžkovanej kreácii Elie Saab. Herečka Michelle Dockery prišla v prúžkovanej kreácii Elie Saab. Šaty ukázali, že pruhované kombinácie vo výrazných farbách dokážu veľmi polichotiť nositeľke. Je pritom zaujímavé, že Dockery zvolila model, ktorý by mohol pôsobiť priam letne - ako šaty na pláž či k vode - samozrejme, v odľahčenejšej verzii.

Naomie Harris

Herečka Naomie Harris (na snímke s kolegom... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Naomie Harris Herečka Naomie Harris (na snímke s kolegom Mahershalom Alim) prišla v nohavicom overale Lanvin. Jemný prúžok na saténovom základe vytváral dojem akejsi intímnej garderóby. Pyžamový dojem ešte umocňovali tenké ramienky a jemná aplikácia látkovej kvetiny na živôtiku. Prúžky sa často využívajú práve v trende tzv. "nighties" - teda šiat, ktoré pripomínajú nočné košieľky, alebo pyžamové komplety.
Herečka Salma Hayek zvolila kreáciu Gucci.
Herečka Michelle Dockery prišla v prúžkovanej...
+44Herečka Amanda Peet zdraví fanúšikov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michelle Williams #Michelle Dockery #trend #SAG Awards #prúžky

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....