Brychtová sklamala v červených šatách: Máme 5 variant, ktoré lichotia

Ideálna postava - sníva o nej množstvo žien. Niektorým je dopriata, niektoré si ju musia vydrieť. Ale skoro vždy platí, že ak tú svoju postavu dobre oblečiete, viete sa priblížiť k predstavám ideálu.

26.01.2017 07:00
debata (11)
Moderátorka Katarína Brychtová na krste seriálu... Foto: Patrik Ratajský pre RTVS
šaty pre Brychtovú - alternatívy - červené šaty Moderátorka Katarína Brychtová na krste seriálu Tajné životy 2.

Na nedávnom krste novej série seriálu Tajné životy sa objavila moderátorka Katarína Brychtová. Sympatická tvár RTVS odmoderovala podujatie v červených krátkych šatách a zaujala. Nie asi každého len v tom pozitívnom smere. Objavili sa aj kritické komentáre na jej postavu a nevhodnosť outfitu.

Podľa nás nešlo o najšťastnejšie zvolený odevný kúsok, Brychtová je však ženou ako mnohé iné a nie je správne kritizovať ju. Má stále pôvabné krivky, ženské tvary, hoci niekde trošku viac ako si žiada hollywoodsky ideál. Ale nehrajme sa na Hollywood, Slovenky v jej veku, mamy a manželky často disponujú podobnou figúrou.

Škoda však je, že dáma z televíznej obrazovky si nevie pomôcť a oblieka si šaty, ktoré jej nelichotia. Výber v obchodoch je pritom pestrý a rozhodne dokáže byť aj nápomocný. Vybrali sme päť modelov šiat (zámerne v odtieňoch červenej), ktoré mohla moderátorka radšej zvoliť. A vy sa môžete pri tom inšpirovať.

Alternatíva 1

Jemná asymetrická drapéria v strihu rovných... Foto: archív značky
šaty pre Brychtovú - alternatívy - červené šaty Jemná asymetrická drapéria v strihu rovných šiat sa vždy osvedčila ako prvok, ktorý dokáže opticky pomôcť figúre. Ak je problematická najmä oblasť bruška, toto je ideálny model, ktorým sa dosiahne efekt zdôraznenia a zúženia drieku. Model na snímke Violetta by Mango.

Alternatíva 2

Nádych 50-tych rokov v šatách so širokou sukňou... Foto: archív značky via PRShots.com
šaty pre Brychtovú - alternatívy - červené šaty Nádych 50-tych rokov v šatách so širokou sukňou - aj to je riešenie pre dámy, ktoré majú kyprejšie tvary v bokoch. Tielkový elastický vrch bude svedčať tým, ktoré majú pôvabný dekolt, pričom sukňa opticky vylepší rozmery zadočka aj bokov. Pri zrelších dámach je vhodné takýto model doplniť napríklad aj skráteným kabátikom, či bolerkom - model Phase Eight.

Alternatíva 3

Tunikové modely šiat vždy fungovali pri postave... Foto: archív značky via PRShots.com
šaty pre Brychtovú - alternatívy - červené šaty Tunikové modely šiat vždy fungovali pri postave v tvare hrušky. V tomto prípade je efektným aj prvok odhalených ramien, ktorý priláka pozornosť smerom hore. Jemné rukáviky skryjú plnšie ramená, ak ich dáma má a áčkový strih šiat siahajúcich nad kolená opticky zjemní plnšie boky. model na snímke - značka Simply Be.

Alternatíva 4

Ak má dáma pekné ramená, môže si dovoliť... Foto: archív značky
šaty pre Brychtovú - alternatívy - červené šaty Ak má dáma pekné ramená, môže si dovoliť odhaľovať ich v šatách bez rukávov. Pri kyprejších bokoch či drieku je však dobré akcentovať práve driek, aby sa postava opticky predelila. Tento model šiat z dielne Mohito má kalichovú sukňu, ktorá zjemní plnšie boky a akcentuje práve driek.

Alternatíva 5

Model Little Mistress áčkového strihu s... Foto: archív značky
šaty pre Brychtovú - alternatívy - červené šaty Model Little Mistress áčkového strihu s dekoratívnym detailom čipky v živôtiku a na ramenách patrí medzi šaty, ktoré tiež svedčia dámam s nejakým tým centimetrom navyše. Kvetinový vzor v čipkovom materiáli pritiahne pohľady, pričom jemná áčková línia šiat zakryje plnšie boky aj bruško. Jemný šifónový závoj a priehľadný lem na sukni navyše ešte celkový dojem znežnia.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #červená #Katarína Brychtová #krivky #model

+ Čím viac budete trénovať, tým lepšie sa budete sami cítiť.
Nesmejte sa na niekoho práci, robíte tak zle, vy...

+ Pamätajte si, že nie je hanba priznať problémy, ktoré tu sú.
Využijete všetky dostupné možnosti na zlepšenie...