Rolák verzus šaty! Tri kombinácie, ako ich nosiť spolu a zažiariť!

V ešte stále celkom aktuálnej zimnej sezóne sa osvedčil trend kombinovanie rolákových pletenín so šatami. Táto kombinácia pôsobí veľmi štýlovo a elegantne, ale dokáže byť aj mladistvá či originálna.

25.01.2017 07:00
debata
Kombinovanie roláka a šiat je skvelou zimnou... Foto: Marks & Spencer
Kombinovanie roláka a šiat je skvelou zimnou kombináciou. Kombinovanie roláka a šiat je skvelou zimnou kombináciou.

Ženy často váhajú a riešia, ako vlastne dané dva kusy garderóby skombinovať dokopy tak, aby to vyzeralo dobre. Nie je to pritom žiadna veda. Základom je, samozrejme, kvalitný úpletový kus. Rolák, ktorý chcete kombinovať so šatami a tým pádom z neho vlastne urobiť „základný“ kus, by však mal byť tenší, jemný a skôr elastický, dobre padnúci na telo.

Ak naplníte túto podmienku, potom už bude pomerne jednoduché voliť šaty, ktorými ho doplníte. V chladnejšej časti roka sa nosia modely z vlny, tvídu, ale tiež zamatu, kože a koženky, alebo denimu. Štylisti radia napríklad výraznejšie farby pleteniny s triezvejšou a usadlejšou farbou šiat. Ak sa však nebojíte môžete voliť oba kusy aj vo výrazných, priam neónových farbách. Alebo ladiť tón v tóne, čo spoločne vytvorí veľmi zaujímavý vizuálny prvok.

K tejto dvojkombinácii sa potom núkajú ako doplnky vysoké čižmy či členkové modely, ktoré nechajú vyniknúť pekné lýtka – jedinú slabšie odetú časť tela v chladnom počasí. Čo sa týka zvrchného odevu, ideálne sú kabáty s trojštvrťovou dĺžkou – nosia sa rovné strihy, modely s posunutou líniou pliec a kokónovým strihom, alebo zavinovacie kúsky.

Variácia 1

Variácia 2

Variácia 3

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #trend #zima #kombinácia #rolák

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...