Čím to je, že Brazílčanky tak žiaria?

Brazílske modelky si získali obdiv celého sveta - patria nielen medzi najsledovanejšie, ale aj medzi top zarábajúce. Nielen tie však vedia, čo ich kráse prospeje a ako do sveta vyžarovať ženskosť a sexepíl. Tu sú ich tipy.

26.01.2017 11:00
žena, pláž, brazílčanka Foto:
Brazílčanky majú sexepílu na rozdávanie.
debata

Piesok

Brazília je plná nádherných pláží a tak o piesok Brazílčanky núdzu nemajú. Ten sa stará o to, že ich pokožka je hladká a vláčna. Jemný peeling drobnými čiastočkami piesku si môžu robiť kedykoľvek sa ocitnú na pláži. A potom ho rýchlo zmyť vo vlnách.

Sebavedomie

Brazílčanky majú tú výhodu, že sa tešia neskrývanému mužskému obdivu kamkoľvek zavítajú. A keďže horúco je nielen na plážach ale aj v uliciach miest, ich oblečenie je viac než úsporné. Svoje krivky hrdo prezentujú svetu a ten ich obdivuje s neskrývanou radosťou. A to je dôvod, prečo sa pohybujú tak sebavedomo. A tým vyžarujú do okolia plno ženskej energie.

Kokosová voda

Pre Brazílčanky veľmi lacký a osviežujúci nápoj, ktorý si doprajú denne. Kokosové orechy totiž ponúkajú priamo na ulici. Stačí ich vychladiť a nápoj skutočne osvieži. Ale nejde len o to! Kokosová voda je plná unikátnych a vzácnych prvkov akými sú – vitamíny, minerály, elektrolyty, enzýmy a amino-kyseliny. A tie všetky pôsobia aj na ženskú krásu.

Dokonalé vlasy

Na vlasy si Brazílčanky zvlášť potrpia. A keďže väčšina má vlasy tvrdé a husté, používajú najmä prípravky na ich skrotenie. Starajú sa o to, aby ich koruna krásy bola lesklá, vždy upravená a voňavá. Vlasová kozmetika sa v Brazílii teší ohromnej spotrebe.

Tanec

Večer v Brazílii patrí tancu. V každom mestečku sú tanečné školy a bary, kde sa ľudia oddávajú tanečným rytmom. Tanec nielen pohladí dušu, takže Brazílčanky sa môžu väčšinu dňa usmievať, ale stará sa aj o zvodné krivky žien. Udržiavať sa v kondícii vďaka tancu je nielen príjemné, ale aj pohodlné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexepíl #tip #Brazílčanka

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...