Najlepšie módne doplnky na zimu: Aké čiapky či čižmy si vybrať?

V zime treba zostať v čo najhrejivejšom objatí odevov. Pomôcť pri tom môžu aj teplé doplnky. Aké sa nosia túto zimu?

05.01.2017 12:00
zima - doplnky - výbava Foto:
V zime sú osvedčené pokrývky hlavy. Nosia sa hrubé pleteniny, zdobené brmbolcami alebo inými dekoratívnymi prvkami. Na snímke model Marks & Spencer.
debata

Snehu odolá len…

Nie je nič horšie ako pocit vlhkej a uzimenej nohy v topánke. Také niečo by počas zimných prázdnin malo byť neprípustné. Vyberať si treba kožené modely, ideálne s povrchovou úpravou, ktorá bráni premokaniu. Či už sa naháňate za deťmi na svahu, alebo sa romanticky prechádzate s partnerom, vaše nôžky ocenia kožušinové futro, prípadne hrubé pletené ponožky.

Pletená čiapka Gaudí - info o cene v predaji.
Set rukavíc a čiapky - cena pred zľavou 23,96...
+9Vlnená minipelerína s kožušinovou podšívkou -...

Aj preto je dobré kupovať si zimnú exteriérovú obuv o kúsok väčšiu než tradičné modely do mesta. V kurze sú opäť takzvané snehule. Masívne, no pritom mäkučké čižmy, ktoré odolajú vlhku aj mrazu, môžu byť prizdobené kožušinou alebo farebnými detailmi či vzormi.

Rukavice Marks & Spencer - cena pred... Foto: archív značky
zima - doplnky - výbava Rukavice Marks & Spencer - cena pred zľavou 26,99 eura.

Povinná výbava

Ak existuje časť roka, v ktorej najviac idú na odbyt doplnky, je to zima. Veď kto už by si nechcel zahriať uši pod teplou vlnenou čapicou alebo si skrehnuté prsty zabaliť do mäkkých a príjemných rukavíc. Popri nich neslobodno zabúdať na šály alebo šatky, niektoré dámy ocenia aj rukávniky, prípadne kožušinové čapice a ušianky.

Čo sa týka pletenín – masovo najobľúbenejších – nosia sa jednofarebné, ale aj vzorované. Pokrývky hlavy sú často zdobené brmbolcami – vlnenými alebo kožušinovými, nechýbajú však ani flitre alebo krištáľové výšivky. Dámy ocenia aj trblietavé vlákno zatkávané do vlny – pôsobí luxusne a žensky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #zima #doplnky #ženský magazín MiA

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...