Tipy a triky, ako udržať rúž na perách po celú noc

Aj vy máte pocit, že máte akési zvláštne pery, ktoré absorbujú rúž, lebo inak si to neviete vysvetliť?

06.01.2017 09:30
Nebojte sa v lete otestovať líčenie so... Foto:
... a pery budú vyzerať takto!
debata

Najneskôr po dvoch hodinách po ňom nie je chýru ani slychu… Vyparí sa. Bojíte sa sŕkať koktejl, aby ste nevyzerali ako kráska 80-tych rokov. Ako udržať rúž na perách dlhšie? Našťastie, existuje zopár jednoduchých trikov, s ktorými to možno docieliť.

Hydratovať treba

Podkladom môžu byť len pery, o ktoré sa staráme. Nesmú byť príliš suché a citlivé. Predovšetkým v zime je veľmi dôležitá hydratácia. V prvom rade je samozrejmosťou jemný peeling (zmiešajte napríklad kávovú lyžičku kokosového oleja s lyžičkou kryštálového cukru), ktorý odstráni odumreté bunky. Potom doprajte perám výživu. Naneste mastný krém (najlepšie s ureou) a ak máte čas, doprajte im medovú masku. Jednoducho potrite pery medom a nechajte päť minút pôsobiť. Následne opláchnite vlažnou vodou.

Báza pre rúž

„Pobozkajte“ papierovú vreckovku perami tak, aby na nich nezvýšila žiadna mastnota. Ideálne je, ak máte špeciálnu bázu na pery. Vytvorí hladký základ, na ktorom sa rúž udrží dlhšie. Ak aplikujete na pery korektor, vyrovnáte farbu pier. Táto báza tiež pomôže, aby bola farba rúžu pekná lesklá.

Ktorý rúž drží dlhšie?

Lesklý či matný? Pri kúpe preferujte rúže s označením „dlhotrvajúce“ – v skutočnosti držia dlhšie, pretože obsahujú viac pigmentu a majú matnú povrchovú štruktúru. Lesk, lak alebo rúž, žiaľ, nedržia ako lepidlo. Ideálne je naniesť rúž štetcom, týmto spôsobom sa farba dostane aj do hlbších vrások. Znova "pobozkajte vreckovku, pričom pery poriadne pritlačte. Hotovo!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #párty #rúž #hydratácia #vrásky #urea #pery #peeling #medová maska

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...