Darčeky na poslednú chvíľu? 7 tipov z magazínu MiA pre celú rodinu

Do príchodu Vianoc ešte zostáva pár dní. Ak ste doteraz nestihli zadovážiť darčeky pre vašich najbližších, možno vás inšpiruje náš výber.

21.12.2016 07:00
debata
Kolekcia líčidiel MAC Mariah Carey.
Kolekcia líčidiel MAC Mariah Carey. Autor: archív značky

Pre mamu či kamarátku

Sestru, švagrinú či najlepšiu kamarátku určite nesklame darček v podobe líčidiel. Ak majú hviezdny punc, môžu zaujať ešte viac. Limitovaná kolekcia líčidiel Mac, na ktorej spolupracovala Mariah Carey, stavia na metalických odleskoch, bronzovej či zlatistej farbe a tiež variáciách ružovej.
Info o cene v predaji

36 Hours 125 Weekends in Europe
36 Hours 125 Weekends in Europe Autor: archív značky

Pre manžela či kamaráta

Miluje cestovanie a sníva o ďalekých destináciach? A čo tak najprv preskúmať Európu? Pomôcťm v tom môže aj nádherná kniha plná odporúčaní, ktorú zostavili známe noviny New York Times a vydalo ju vydavateľstvo Taschen. Publikácia 36 Hours 125 Weekends in Europe predstaví mestá ako Sofia, Krakov, Amsterdam či Lisabon a odporučí, kam vyraziť, kde sa ísť najesť alebo čo v nich vidieť. Bude to krásny darček.
Info o cene v predaji

Tenisky Reebok Classic Leather Pearls.
Tenisky Reebok Classic Leather Pearls. Autor: archív značky

Pre dcéru

Šport a vizuál luxusu v jednom? Pre módne fanúšičky, ktoré majú rady komfort a zároveň túžia akcentovať ženskosť, sú určené dámske kožené tenisky Reebok s metalickým perleťovým povrchom. Sú dostupné v niekoľkých farebných alternatívach. Ružová určite zaujme.
Info o cene v predaji

Zadig & Voltaire a toaletná voda This is HIM!
Zadig & Voltaire a toaletná voda This is HIM! Autor: archív značky

Pre manžela či syna

Chcete, aby váš partner či syn voňal inak ako zvyšok davu? Francúzska značka Zadig & Voltaire ponúka alternatívu ku klasickým pánskym parfumom. V novinke, toaletnej vode This is HIM!, sa mieša santalové drevo s grapefruitom a čiernym korením či vanilkou. Oko poteší zase dizajn parfumu v čiernom skle.
Info o cene v predaji

Artistry a jej línia Ideal Radiance
Artistry a jej línia Ideal Radiance Autor: archív značky

Pre staršiu dámu

Ak trápia pleť (najmä tú staršiu) fľaky či tmavé škvrny, pôsobí unavene a sivasto, riešením môže byť špecializovaná kozmetika. Jednou z možností je značka Artistry a jej línia Ideal Radiance, ktorá popri kréme obsahuje napríklad rozjasňujúcu esenciu či korektor.
Info o cene online

Svetrík značky Odd Molly.
Svetrík značky Odd Molly. Autor: archív značky

Pre dcéru či kamarátku

Nežné, ženské, pohodlné a hlavne originálne. Také sú svetríky švédskej značky Odd Molly určené pre všetky ženy, ktoré milujú módu a v žiadnom prípade nechcú zapadnúť do šedého priemeru. Prvú predajňu Odd Molly nájdete v Auparku v Bratislave na 1. poschodí.

Kabelka Karl Lagerfeld.
Kabelka Karl Lagerfeld.

Pre štýlovú dámu

Svetoznámy Karl Lagerfeld boduje s vlastnou kolekciou. Večerná kabelka so zimným motívom samotného dizajnéra je hravá a zároveň neprehliadnuteľná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výber #Vianoce #darčeky #ženský magazín MiA

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...