Tri účesy, ktorým sa radšej vyhnite!

Čo bolo príťažlivé len nedávno, dnes vám môže výrazne pridať roky.

17.12.2016 17:00
účes. trendy. móda Foto:
Voľba účesu by sa mala odvíjať od kvality vlasov.
debata

1. Drastické ombré a neprirodzené farebné kontrasty – hit zosvetlených končekov vlasov spred pár rokov zvyknú niektoré dámy nosiť aj dnes. Azda ešte častejšie je využívanie výrazných tónov farieb v prameňoch. Červená, fialová či čierna farba v hnedých vlasoch pôsobia neprirodzene. Kontrastné melírovanie je tiež staromódne, farba na hlave môže hrať viacerými odleskami, ale mala by vyzerať čo najprirodzenejšie.

2. Husté nedotknuté vlasy po pás – prirodzenosť je jedna vec, ale vyzerať ako členka hnutia hippie, ktorá odmieta nožnice a kadere si umýva najradšej v potoku – to tiež nie je riešenie. Vlasy potrebujú strih, ľahkosť, formu – nemali by pôsobiť ťažko a neforemne. Ideálne je upraviť ich od miesta, kde začínajú pôsobiť nehybne a ťažko. Nebojte sa ubrať z nich zopár centimetrov a zverte sa odborníkovi, ktorý si poradí s hustotou aj trendovým účesom.

3. Krátke vzadu, dlhé vpredu – účes, ktorý bol jeden čas populárny najmä medzi študentkami, často prizdobený ešte výraznými farebnými odtieňmi. Pôsobí staromódne a neaktuálne, prísna áčková línia prameňov lemujúcich tvár v kontraste s krátkym zostrihom na zadnej časti hlavy nefunguje. Buď sa odvážte na krátky účes s dokonalým strihom, alebo bob prestrihajte a dodajte mu jemnú nepravidelnosť, čo účes odľahčí.

Účes Redken
Účes Redken
+10Účes Redken

Článok vyšiel v novej ženskej prílohe Pravdy – v magazíne MiA.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #účes #Kaderník #ženský magazín MiA #účesové trendy

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...