Zvodná Hunziker pred štyridsiatkou: Problémové zóny? Neexistujú

Trojnásobná mama Michelle Hunziker obdivuje ženy, ktoré starnú s gráciou.

13.12.2016 15:00
Michelle Hunziker Foto: ,
Moderátorka Michelle Hunziker.
debata

Moderátorka Michelle Hunziker má 39 rokov a mladšieho manžela. Ako prezradila v rozhovore pre magazín GALA, starnutia sa nebojí. „Z vrások strach nemám. Existuje mnoho nádherných žien, ktoré spokojne a krásne starnú. Skôr mám strach z toho, že telo nebude jedného dňa schopné robiť to, čo mu povie hlava. Som dynamický človek a s týmto by som mala problém,“ opísala trojnásobná mama.

Jej postavička je závideniahodná, ale Hunziker hovorí, že extrémnu diétu nikdy nedržala. „Mojím obľúbeným jedlom je šalát so švajčiarskym ementálom. Ten mám na tanieri naozaj často,“ opísala pre magazín Grazia. Ale napríklad mlieko sa na jej stôl nedostane, pretože jej spôsobuje tráviace ťažkosti.

Ako ďalej hovorí, len strava sa o peknú postavu nepostará. A preto pravidelne športuje a tvrdí: „Neexistujú žiadne problémové zóny na tele. Existuje len obrovská vôľa chcieť svoje telo zmeniť.“ Ako hovorí, každodenný šport je pre ňu relaxom aj pravidlom, ktoré neporušuje a vďaka ktorému sa cíti plná energie. Aj pri dvoch malých deťoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #šport #Michelle Hunziker #vrásky

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...