Nosiť lásku na hrudi či prste? Pripomeňte si ho písmenkami, dámy!

Mať iniciálky svojho milovaného vždy pri sebe? Kedysi sa zvykli nosiť prívesky či drobné brošne s menom - a ich popularita je znovu späť.

08.12.2016 09:00
debata
Iniciálky milovaného v zlate či inom drahom... Foto: Net-a-porter.com
Písmená vygravírované na šperkoch Iniciálky milovaného v zlate či inom drahom kove? Áno, vyzerajú veľmi vkusne. Prívesky od Monicy Vinader - kus za 100 eur, predáva Net-a-porter.com.

Aj britský magazín Vogue postrehol, že vyvolená princa Harryho – herečka Meghan Markle sa objavila na verejnosti s príveskami v podobe písmen M a H. Začiatočné písmenká vlastného mena aj mena toho pravého predviedla v pôvabnom dekolte. Tento trend by mohol byť aj vďaka nej veľmi silný v nasledujúcich.

Drobné šperky s menom či začiatočným písmenkom partnera patria medzi obľúbené darčeky. Nemusíte však na ne len čakať – môžete si ich zadovážiť aj sama. Nosia sa prívesky vo vyhotovení z ružového, alebo bieleho zlata, ale nechýba ani žltá klasika. Niekedy ide o ozdoby v tvare písmenka – minimalistickom či dekoratívnejšom. Inokedy to môže byť aj písmeno vygravírované do zlatej plôšky či jemného kruhového prívesku.

Veľmi populárne sú však aj písmenká vykladané trblietavými kryštálikmi – či už vychýrenými Swarovski, alebo iným druhom. Ak túžite po luxusnejšej variante, v predajniach renomovaných klenotníctiev sa môžete poobzerať po kúskoch s briliantmi alebo iným vzácnymi kameňmi.

Písmená vygravírované na šperkoch ako sú... Foto: Net-a-porter.com
Písmená vygravírované na šperkoch Písmená vygravírované na šperkoch ako sú prstene sú tiež veľmi vkusné. Na snímke model od Jennifer Meyer, predáva Net-a-porter.com.
debata chyba

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...