Vždy som nosila veľkosť 38 a nikomu to nevadilo, opisuje Crawford

Populárna modelkovská veľkosť "nula" nie je podľa slov slávnej päťdesiatničky od módneho biznisu dobrým posolstvom smerom k ženám.

15.11.2016 11:00
Cindy Crawford Foto: ,
Topmodelka Cindy Crawford.
debata

Cindy Crawford (50) prežila v devätdesiatych rokoch kariéru snov. A práve teraz sa v jej stopách vydáva Kaia Gerber, 15-ročná dcéra slávnej modelky. Z pohľadu matky jej však robí starosti trend extrémnej štíhlosti dnešných modeliek. „Mám dcéru, ktorá práve spoznáva tento svet. A musím povedať, že požiadavky na modelky sú, aby boli čoraz chudšie,“ opísala krásna päťdesiatnička pre stránku Refinery29.

Tento pretrvávajúci trend jej robí starosti a vôbec sa jej nepáči. „Vždy som mala veľkosť 38. Nikdy som nebola super chudá a nikdy som sa kvôli tomu necítila zle. Žena predsa smie mať prsia aj boky. Dnes je od modeliek žiadané, aby boli čoraz štíhlejšie,“ povedala Crawford. Populárna modelkovská veľkosť „nula“ nie je podĺa nej pre ženy od módneho biznisu dobrým posolstvom.

Jej dcéra má už za sebou prvé módne kampane. A čo sa podĺa modelky od nej Kaia naučila v starostlivosti o krásu? „Určite to, aby nikdy nešla neodlíčená do postele a aby na pokožku používal akvalitné produkty.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cindy Crawford #Kaia Gerber #veľkosť 0

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...