Zimná móda je aj o doplnkoch, aké sú v kurze?

Teplé kabáty či kožúšky, bundy alebo páperové vetrovky a k nim vlnené svetre alebo menčestrové sukne? Áno, zahrejú v chladnom počasí. Ale potrebujú pomocníkov.

10.11.2016 11:00
debata
Teplé vlnené šály v zime zahrejú. Foto: Marks & Spencer
Teplé vlnené šály v zime zahrejú. Teplé vlnené šály v zime zahrejú.

V stredoeurópskom priestore sú zimy často veľmi nepríjemné a chladné a ranná cesta do práce sa niekedy rovná skutočne nepríjemnému zážitky s omrznutými prstami či ušami. Riešenie sa však skrýva v doplnkoch, ktoré zahrejú a navyše tiež dokážu pozdvihnúť váš styling a dodať vzhľadu nový rozmer.

Zimu si asi nikto nevie predstaviť bez čapíc. Vlnené kreácie sa kombinujú s kožušinovými. Stále sú populárne aj ušianky, prípadne pletené modely s ušami. Čoraz častejšie ženy siahajú aj po klobúkoch. Vlnené modely na spôsob 70-tych rokov svedčia ženám s dlhšími vlasmi a hoci neochránia pred chladom uši, aspoň temeno hlavy je v teple.

Studené dni by sme nemali absolvovať ani bez rukavíc a šálov. Ich benefity spočívajú v tom, že chránia odhalené časti tela pred mrazom (a následne aj chorobami) a zároveň dokážu dodať vzhľadu nový prvok. Klasika zo štrikovanej vlny (či už nahusto alebo natenko) sa strieda s kašmírovými šálmi alebo úpletmi zo zmesí. Voliť môžete samozrejme aj kožušinové štóly alebo netradičnejšie páperové šály.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zima #doplnky #chlad #klobúk #šál #čapica

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...