Triky krásy od Christy Turlington? Joga, ale aj pravidelná strava

Modelka Christy Turlington aj po tridsiatich rokoch v brandži patrí medzi očarujúce ženy. Ako sa jej darí udržiavať si pôvab?

13.11.2016 07:30
Topmodelka Christy Turlington. Foto:
Topmodelka Christy Turlington.
debata

Niekdajšia supermodelka prezradila, že za svoju krásu vďačí najmä uvoľnenej a pokojnej mysli a zdravému životnému štýlu. Jedným zo základných pilierov jej života je joga. „Praktizujem ju už vyše dvadsať rokov a nič mi nepomáha cítiť sa tak koncentrovane ako práve toto cvičenie,“ citoval modelku magazín Vogue.

Pre Hellomagazine tiež prezradila, že popri joge je pre ňu veľmi dôležitý aj beh, ale tiež kvalitný a dostatočný spánok. „Tiež musím pravidelne jesť. Viem, že ak dlho čakám na jedlo, som nervózna, to nie je dobré ani pre myseľ, ani pre telo,“ vysvetlila.

Modelka sa vraj nebráni vitamínovým a výživovým preparátom, ktorý pomáhajú udržiavať v kondícii jej pleť a vlasy. Snaží sa používať len prírodnú kozmetiku, keďže je roky presvedčenou ekologickou aktivistkou. V zostave produktov ako je značka Rahua alebo Sundari, prírodné kozmetiky s bohatým obsahom vzácnych olejov, sa však nájde u nej aj klasická maskara či púder.

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #triky #recept #Christy Turlington

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...