Univerzálna šablóna pre pekné obočie neexistuje

Obdivujete na ženách obočie? Ako to robia, že ho majú také krásne? Tieto zásady si osvojte?

08.11.2016 15:00
obočie Foto:
Po akom obočí túžite?
debata

S pinzetou opatrne. Čím menej ju držíte v ruke, tým lepšie. Ženy s krásnym obočím postupujú pri úprave obočia veľmi opatrne, naozaj zvažujú, či vytrhnúť ten či onen chĺpok. Nebezpečenstvo je totiž veľké, obočie dorastá do pôvodného stavu naozaj dlho. Katastrofou sa môže skončiť, ak sa zveríte do rúk kozmetičky, ktorú nepoznáte.

Zabudnite na trendy, ktoré sa z času na čas v starostlivosti o obočie objavia. Prirodzené – to je najdlhšie trvajúci trend, ktorého sa držte. Áno, aktuálne je to obočie v štýle modelky Cary Delevingne, ale čo, ak vám také jednoducho nenarástlo? Trocha pomôcť ceruzkou si môžete, ale ak si budete vaše prirodzene jemné obočie farbiť na tmavé a hrubé, bude skôr pôsobiť strašidelne či smiešne, než trendovo.

Každé obočie zodpovedá tej-ktorej tvári a príroda už urobila s vaším obočím svoje. Držte sa pritom pravidla, že pracujte s tým, čo máte a nie s tým, čo by ste mať chceli. Meniť obočie podĺa slávnej modelky či niektorej kamarátky je misia odsúdená skôr k neúspechu, než k obdivu.

Ženy, ktoré sa pýšia pekným obočím, si možno takisto prešli experimentami. Ale prišiel čas, kedy ho akceptujú také, aké je. Naučili sa ho upraviť tak, aby zvýraznilo krásu ich pohľadu a podčiarklo kontúry tváre.

Celkom identické ľavé a pravé obočie nikdy mať nebudete. Jemné odchýlky vyzerajú prirodzene a nikoho nemôžu rušiť. Žiadna správna šablóna na obočie totiž neexistuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úprava #obočie #prirodzenosť

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...