Gotika v čipke! Buďte temné dámy, radí známa slovenská štylistka

Štylistka Zuzana Kanisová oblieka známe osobnosti, fotí do časopisov a spolupracuje s mnohými dizajnérmi. Jej vidina trendov aktuálnej sezóny je však veľmi stručná.

02.11.2016 07:00
Štylistka Zuzana Kanisová. Foto:
Štylistka Zuzana Kanisová.
debata

„Tých trendov je v aktuálne sezóne strašne veľa,“ s úsmevom odvetila na otázku, ktorý považuje za najvýznamnejší. „Ak by som si mala vybrať sama, osobne mám veľmi rada takú ponurú gotiku,“ pokračovala. „Čierna čipka, ale v skôr jednoduchšom prevedení. Určite by som volila niečo čierne a temné,“ odkázala čitateľkám Žena.pravda.sk v rozhovore na prehliadke Fera Mikloška.

S dizajnérom dlhé roky spolupracuje, ale často oslovuje a požičiava si veci aj od Michaely Ľuptákovej. Štylistka má tiež rada estetiku Borisa Hanečku. „Ale priznám sa, že najradšej mám asi práve Ferka. Jeho veci sú veľmi ženské a lichotivé aj do civilu aj na televíznu obrazovku,“ zložila poklonu svojmu kamarátovi Kanisová.

Zľava: Barbora Franeková, Soňa Skoncová, Zora...
Štylistka Barbara Jagušák.
+15Speváčka Beáta Dubasová.

Pri stylingu vraj s dizajnérmi zvykne vždy jednotlivé možnosti prediskutovať a povedať si konkrétnu predstavu. „V závislosti, na koho sú šaty určené a na akú príležitosť sú určené,“ vysvetlila Kanisová. Pracuje tiež s hotovými kreáciami z móla a kolekcií, ktoré dizajnéri pravidelne uvádzajú. „Ak danému človeku sadnú, veľmi rada ich použijem,“ opísala svoj pracovný proces dáma, ktorá oblieka napríklad Adelu Banášovú, Martina Pyca Rauscha či Zuzanu Fialovú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dizajn #trend #čierna #štýl #gotika #Zuzana Kanisová

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...