Emma Tekelyová: V móde je na Slovensku viac nadšenia ako možností

Moderátorka Emma Tekelyová mala vždy k móde blízko. Oceňuje vraj každého, kto sa pokúsi spojazdniť módny biznis na Slovensku. "Je to nesmierne ťažké," hovorí.

01.11.2016 17:00
Emma Tekelyová: Šaty nás majú dotvárať, nie... Foto:
Moderátorka Emma Tekelyová.
debata

„Je mnoho mladých ľudí, ktorí tú módu vyštudujú, ktorí ju milujú, robia ju aj bez toho, aby ju vyštudovali. Ale tento trh je taký malý, že im neposkytuje možnosť, aby sa na jednej strane realizovali a na druhej strane, aby svoje modely dostali priamo na trh a dostali ich k ľuďom, aby si ich kupovali,“ uviedla pre Pravda.sk známa televízna tvár.

Pre Žena.pravda.sk prezradila, že osobnú skúsenosť má vďaka vlastnej dcére Eme. „Moja dcéra vyštudovala módne návrhárstvo vo Viedni a prvé, čo povedala, keď sa vrátila zo štúdií, že nebude nosiť drevo do lesa. Na Slovensku je viac nadšenia ako možností,“ zhrnula Tekelyová, ktorá sa objavila medzi hosťami na módnej prehliadke Fera Mikloška.

Dodala však zároveň, že vždy, keď sa objaví na nejakej módnej šou, tlieska. Nadšenie a snahu sa totiž patrí podľa nej oceniť. „Držím všetkým tvorcom palce, pretože viem, koľko je za tým úsilia a nadšenia,“ dodala blondínka.

Pozrite si reportáž z prehliadky Fera Mikloška.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #energia #móda #Emma Tekelyová #talent #nadšenie

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...