Helena Christensen pred päťdesiatkou: Pre krásu je najdôležitejšie...

Niekdajšia topmodelka Helena Christensen (47) dokáže stále uchváliť svojou krásou. Ako sa stará o svoju tvár? Čo považuje za každodennú rutinu?

24.10.2016 17:00
Helena Christensen Foto:
Niekdajšia topmodelka Helena Christensen.
debata

„Moja každodenná rutina je veľmi jednoduchá. Vyčistím si pleť, hydratujem ju. Z času na čas použijem nejaké sérum a dúfam, že bude mať nejaký magický účinok. Ale mojím najväčším tajomstvom je ísť skoro do postele,“ opísala pre The Telegraph.

Keď pracuje doma alebo upratuje, pleti dopraje regeneráciu. „Často mám na tvári nejakú masku.“

Čo sa stravy týka, Christensen sa snaží jesť zdravo. „Pijem veľa džúsov, ktoré si odšťavujem sama – uhorky, petržlen, aloe vera či jablko. Vďaka nim sa cítim sviežo a dúfam, že mojej pleti pomáhajú džúsy zvnútra.“ Svoje vlasy opisuje ako veľmi nepoddajné a preto používa veĺa kondicionérov.

Krása pre ňu znamená zdravie. Preto sa o seba stará. „Domnievam sa, že fyzická krása sama o sebe človeku sebavedomie nevybuduje. Stretla som tak veľa neistých ľudí, ktorí boli, paradoxne, považavaní za fyzicky veľmi krásnych. Sebavedomie vychádza zvnútra človeka, je podmienené šarmom či vtipom. Ak vyžarujete šťastie, dodáva vám to veľa sebavedomia. To neznamená, že ak sa vyberiete na kozmetiku či manikúru, nebudete sa cítiť lepšie. Ale je to o tom, že to robíte pre seba a nie preto, že chcete ohúriť vzhľadom ľudí naokolo.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Helena Christensen #maska #pokožka #rutina

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...