XXL modelka Hayley Hasselhoff: Cvičím a žijem zdravo

Najmladšia dcéra Davida Hasselhoffa je vychytenou XXL modelkou.

17.10.2016 15:00
debata

Ako povedala v rozhovore pre The Telegraph, žije zdravo. A hnevá ju, že ľudia majú o živote XXL modeliek zvláštne predstavy.

Hayley Hasselhoff pre Yours Clothing. Foto: Yours Clothing
Hayley Hasselhoff Hayley Hasselhoff pre Yours Clothing.

„Ludia majú často zlú predstavu o tom, čo znamená XXL modelka. My žijeme zdravo a udržiavame sa fit. Len preto, že nezapadám do tradičnej konfekčnej veľkosti, neznamená, že som chorá, morbídne obézna. Ľudia často posudzujú iných bez toho, aby vedeli, ako žijú. Ak má žena konfekčnú veľkosť 32, znamená, že hladuje. Ak má veľkosť 44, znamená, že sa prejedá. Na myšlienku, že na svete existujú rôzni ľudia rôznych postáv, ktoré dostali do vienka, neprídu.“

Ako uvádza, šport patril k jej životu odjakživa. „Na škole som milovala plávanie, ale zaujímal ma aj tanec,“ povedala. No zároveň dodala, že vždy skúšala nejaké diéty. Ale to už nerobí. „Nie je dobré neustále sa extrémne obmedzovať. Pre mňa je dôležité jesť zdravo, ale občas si treba dopriať aj niečo, čo máte jednoducho radi a až také zdravé to nie je,“ povedala.

Vrátila sa aj svojmu dospievaniu v Hollywoode. „Nikdy som nevyzerala ako ostatné dievčatá a podprsenku som začala nosiť ako 9-ročná. A spolužiaci sa mi často vysmievali, že som tučná.“ Rodičia jej však neustále prízvukovali, že je pekná taká, aké je. Aj preto si vraj dokázala napriek posmeškom vybudovať ženské sebavedomie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #tréning #stravovanie #Hayley Hasselhoff

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...