Zebra či leopard na nohách! 9 modelov obuvi, ktorú neprehliadnete

Vracajú sa so železnou pravidelnosťou. Vlastne by sa dalo povedať, že nikam neodišli. Zvieracie potlače v doplnkoch, špeciálne obuvi, sú tu aj túto jeseň.

12.10.2016 07:00
debata
S výraznými zvieracími potlačami pracuje celá... Foto: Kenzo X H&M
zvieracie potlače, trend, doplnky S výraznými zvieracími potlačami pracuje celá kolekcia z limitovanej série Kenzo x H&M. Príde do obchodov po celom svete 3. novembra.

Áno, poviete si, že to je celkom odvážne, dať si na nôžku leoparda alebo zebru. Ale práve výrazná potlač či dezén kože, syntetickej alebo pravej, dokáže vytvoriť veľmi zaujímavý prvok v celkovom stylingu. Jeseň môžete prežívať v temnejších tónoch kabátov alebo nohavíc a sukní, ale práve obuv je miestom na experimentovanie a hravosť. Prácu s potlačami a obľúbeným zvieracím motívom na mnoho spôsobov.

Tohtoročná jeseň opäť ponúka z každého rožku trošku. Popri elegantnej a trochu opulentnejšej klasike nechýbajú veľmi decentné modely, kde sa zvierací motív objavuje v reliéfe čierneho či sivého materiálu. Pozornosť však viac budú pútať hravé a farebné modely, kde sa tradičná prírodná farebnosť mení na popovú a disko – tóny tyrkysovej, ružovej, zelenej či zlatej a striebornej vás určite prekvapia.

zväčšiť Elegantné, decentné, výrazné či bláznivé -... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
zvieracie potlače, trend, doplnky Elegantné, decentné, výrazné či bláznivé - zvieracia potlač sa nosí na mnoho spôsobov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #obuv #trend #doplnky #pôvab #jeseň 2016 #zvieracia potlač

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...