Prírodné triky na vlasy? Na to nemám čas, hovorí Daniela Peštová

Topmodelku Danielu Peštovú obdivuje mnoho žien pre jej krásnu hrivu. Ako prezradila pre Pravda.sk, dnes jej venuje omnoho menej pozornosti ako kedysi.

30.09.2016 13:00
Daniela Peštová Foto:
Modelka Daniela Peštová na archívnom zábere.
debata

„Mala som v živote obdobie, keď som si nedokázala predstaviť svoj deň bez použitia kulmy, alebo fénu. Dnes je tá moja vlasová rutina minimálna,“ vyhlásila. Stále však priznáva, že sa o vlasy stará. Ideálne s množstvom produktov. „Čím ich je viac, tým som spokojnejšia,“ smeje sa.

Ak by ste ju chceli nachytať pri vlasovom zábale zo žĺtkov a medu, asi by ste nepochodili. „Na prírodné triky nemám čas. Ale nerobím si ani masky, alebo zábaly dostupné v salónoch. Mám rada, keď tie moje vlasy vyzerajú akoby trošku použitejšie. Keď nie sú až také zdravé – potom sa s nimi lepšie narába pri mojej práci,“ prekvapila.

Každý druhý rok vraj podstupuje kúru proti vypadávaniu vlasov a na ich posilnenie. Za úplne najdôležitejší atribút dokonalého vzhľadu vlasov považuje ich farbu. „Dokáže totiž urobiť veľa pri celkovom dojme. Môžete mať super upravené vlasy, ale ak odtieň tak celkom nesedí, celkový dojem bude škrípať,“ uviedla nová ambasádorka značky malých spotrebičov pre úpravu vlasov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #krása #starostlivosť #Daniela Peštová

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...