Nečakané a originálne! 11 odtieňov na pery, ktoré nik neprehliadne

Jeseň sa vždy niesla v znamení intenzity farieb - či už išlo o kolekcie odevné, alebo nové odtiene dekoratívnej kozmetiky. Výnimkou nie je ani tá aktuálna.

26.09.2016 09:00
Sýte a matné tóny na perách hrajú prím. Foto:
Sýte a matné tóny na perách hrajú prím.
debata (1)

Na trhu sa objavilo množstvo odtieňov, ktoré posúvajú hranice priamočiarej ženskej krásy do viac experimentálnej roviny. Zároveň však zostávajú veľmi príťažlivé a efektné. Azda najvýraznejšou časťou tváre sú pery a práve na nich sa môžete v nasledujúcich mesiacoch vyblázniť. Hoci fialové tóny, slivková či dokonca tmavohnedé a okrové farby asi nebudú pre vás voľbou pri dennom líčení, príležitostí, keď ich môžete vyskúšať, by ste sa báť nemali. Netradičné farebné tóny pery oživia a zároveň prekvapia. Vás a určite aj okolie.

Pre menej odvážne dámy sú potom určené intenzívnejšie a sýtejšie tóny obľúbených farieb ako je fuchsiová, malinová či karmínová. Stále je v kurze mat a na trhu je niekoľko produktov, ktoré ohúria tým, ako dokážu ku perám priľnúť a vytvoriť priam zamatový matný vizuál. Inšpirácii sa medze nekladú a my sme pre vás vybrali pár kúskov z aktuálnej ponuky. Nech sa páči…

zväčšiť Farby rúžov v aktuálnej sezóne sú intenzívne a... Foto: archív značiek, koláž: zg
rúž, farba, odtieň, Dior, MAC, L´Oreál Paris, Maybelline, Rimmel, Farby rúžov v aktuálnej sezóne sú intenzívne a prekvapivé.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Dior #farba #rúž #odtieň #Mac #mat #jeseň 2016 #Rimmel #Maybelline

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...