Monica Bellucci má 51 a vyzerá stále nádherne. Toto sú jej triky krásy

Patrí medzi najkrajšie herečky planéty a nebojí sa starnúť. Dovŕšila päťdesiatku, ukazuje vrásky, ale zároveň aj neuveriteľnú gráciu a s ňou spojený sexepíl. Herečka Monica Bellucci.

22.09.2016 07:00
debata
Herečka Monica Bellucci na zábere z osláv... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Monica Bellucci Herečka Monica Bellucci na zábere z osláv filmového festivalu v Cannes, ktoré sa konali v Paríži.

Pri pohľade na taliansku krásku sa nejedna žena, často aj o pár rokov mladšia, opýta, ako to vlastne Monica robí. Ako? Zistili sme za vás!

Mladosť odíde, prichádza čosi iné

Herečka sa už viackrát vyznala, že tlak zostať krásnou ženou je na herečky skutočne obrovský. Uvedomuje si ho však aj ako príslušníčka ženského pokolenia. Sama pritom nepreceňuje svoj fyzický vzhľad. Hoci mnohé médiá zvyknú písať, že zreje ako dobré víno a vekom krásnie, ona sama to vidí inak. „Nemyslím si, že krásniem vekom. Ale cítim sa lepšie,“ citoval ju server Charlottebook.com. „Aj keď vekom stratíte biologický pôvab mladosti, prichádza niečo iné, čo je zaujímavejšie. Omnoho hlbšie. Stretla som mnoho žien šesťdesiatničiek, sedemdesiatničiek, ktoré sú nádherné. Zaujímavé, výnimočné,“ pokračovala Bellucci, podľa ktorej krása ženy prichádza aj s jej rolou matky a manželky, ale tiež vďaka kariére. Všetko totiž ženu formuje a dotvára jej vzhľad, ale aj prezentáciu pred okolím.

Voda, maskara a lesk

Keď príde na praktickejšie (a fyzickejšie) veci, herečka prekvapuje jednoduchosťou. „Každé ráno začínam tým, že si vyčistím pleť. Nanesiem veľmi ľahký krém, trošku maskary a lesku,“ vyznala sa hviezda. Je tiež fanúšičkou osviežujúcich sprejov na tvár, ktoré hydratujú a osviežujú. V prípade líčenia talianska rodáčka viackrát potvrdila, že je fanúšičkou nahého líčenia. S pribúdajúcim vekom používa líčidiel čoraz menej. Najčastejšie ide o ľahký mejkap, dôležitý je pre ňu lesk (na perách), prípadne výraznejší červený rúž. Očiam dominuje skôr maskara a niekedy linka. S pribúdajúcim vekom však brunetka zľavila z dramatického dymového líčenia, ktoré zvykla kedysi využívať na slávnostné príležitosti.

Na korienky olivový olej

Už roky verejnosť ohuruje krásnou hrivou. Tmavé kadere ošetruje poctivo, ale zaujímavosťou je, že to nepreháňa. Ako píše viacero serverov, Bellucci si neumýva vlasy viac ako dvakrát týždenne. Dôvodom je totiž obsah chemických komponentov v šampónoch, ktoré podľa nej vlasy poškodzujú aj v prípade tých najjemnejších produktov. Keď ošetruje vlasy, zriedi šampón s vodou a až následne aplikuje do vlasov. Proti dehydratácia využíva prírodnú silu olivového oleja, pričom ho raz týždenne vtiera ku korienkom. Vlasy vraj nezvykne sušiť fénom, ak to nie je nutné – necháva ich vyschnúť voľne.

Rok 1999: Herečka Monica Bellucci na snímke z...
Rok 2000: Herečka Monica Bellucci na snímke z...
+15Rok 2000: Monica Bellucci počas návštevy...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #krása #vek #Monica Bellucci #pleť #ako sa udržiava #pôvab #hydratácia #trik

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...