Orient, etno či folklór! Bundou sezóny je bomber, máme 12 na inšpiráciu

Určite ste ich už zahliadli vo výkladoch, na plagátoch či figurínach obchodov. A samozrejme, aj v uliciach. Žiaden ešte nemáte? Bomberová navláda velí vyraziť na nákupy.

14.09.2016 07:00
debata (4)
Bomberová dámska bunda s výšivkou sa stala... Foto: archív značky
Bomberová dámska bunda Bomberová dámska bunda s výšivkou sa stala jedným z hitov aktuálnej sezóny. Nájdete ju v ponuke väčšiny značiek - na snímke model F&F.

Hoci sa bomberová bunda teší pozornosti a popularite už niekoľko sezón, túto jeseň sa nepochybne jej sila ešte zintenzívnila. Saténové dezény či kontrast maskulínneho strihu so ženskými prvkami sa posunul na novú úroveň – jednotlivé modely získali výrazný etnický nádych či orientálnu inšpiráciu.

Dôkazom sú rôzne výšivky na spôsob čínskych tapiet či malieb, nechýbajú ani také výrazné motívy, ako sú ibisy, tigre či hady. A k tomu všetkému pribudli florálne motívy v nativistickom duchu.

zväčšiť Dámske bomberové bundy sú v kurze. Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Bomberová dámska bunda Dámske bomberové bundy sú v kurze.

Vyberať môžete z modelov, na ktorých sú výšivky zdobením na jednoliatom farebnom podklade, ale v ponuke sú aj kúsky, kde pestrý vzor a potlač tvoria základ bomberovej bundy. Dobrá správa pre dámy, ktoré majú trošku obavy z jej využitia, je fakt, že sa kombinujú veľmi ľahko a efektívne.

Nejde len o ležérne a mladistvé mixy s denimom alebo voľnejšími topmi. Pokojne môžete bundy nosiť aj ku šatám, sukniam, prípadne ako doplnok nohavicového overalu. Efektné spojenie s lodičkami či čižmičkami na podpätku vás určite dostane.

zväčšiť Dámske bomberové bundy sú v kurze. Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Bomberová dámska bunda Dámske bomberové bundy sú v kurze.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #folklór #bunda #trend #etno #Orient #výšivka #bomber #jeseň 2016

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...