Krásne po štyridsiatke! Hviezdne dámy očarili v Toronte, takto zaujali

Filmový festival, ktorý sa koná v Toronte, doposiaľ prilákal mnoho hviezd. Pozornosť pútajú najmä tie ženské - garderóbou, pôvabom a tiež "receptom" na mladosť.

13.09.2016 09:00
debata

Nasledujúca pätica dám už prekročila štyridsiatku, ale každá z nich je dôkazom, že vek môže byť len číslo. Ako očarili? Pozrite sa…

Amy Adams, 42 rokov

Herečka Amy Adams, ktorá v Toronte uviedla film... Foto: Reuters, FRED THORNHILL
Amy Adams Herečka Amy Adams, ktorá v Toronte uviedla film Nocturnal Animals, má 42 rokov. Príroda jej dala do vienka mladistvý vzhľad a úsmev, ktorým očarí. Zároveň disponuje dávkou starohollywoodskej elegancie, ktorú ešte často umocňuje úpravou vlasov a líčením. Na premiére volila ružové a zlatisté tóny, ktoré skvelo korešpondujú s jej ryšavou farbou vlasov a tiež červenkastým obočím.

Rachel Weisz, 46 rokov

Herečku Rachel Weiszovú mnohí označujú za... Foto: Reuters, FRED THORNHILL
Rachel Weisz Herečku Rachel Weiszovú mnohí označujú za pomyselnú držiteľku receptu elixíru na mladosť. Málokto by tipoval, že oslávila už 46. narodeniny. Nepochybne občas využije pomoc odborníkov, ale jej tvár a pleť vyzerajú stále veľmi prirodzene. Hnedé kadere, pekne vytvarované obočie a k tomu decentné líčenie s dôrazom na krásne mandľové oči - hviezda vie, ako sa ešte viac "predať".

Reese Witherspoon, 40 rokov

zväčšiť Herečka Reese Witherspoon je čerstvá... Foto: Reuters, MARK BLINCH
Reese Witherspoon Herečka Reese Witherspoon je čerstvá štyridsiatnička, ale stále patrí medzi dámy s veľmi dievčenským a mladistvým vzhľadom. Jedným z kľúčov k nemu je šibalský a dokonalý úsmev, ktorým hviezda roky ohuruje. Pri líčení pier stavia skôr na prirodzenosti - perleťová ružová pekne orámuje biele zúbky. Pri očiach je dôraz kladený na zvýraznenie ich línie a tiež výrazné mihalnice.

Nicole Kidman, 49 rokov

Herečka Nicole Kidman oslávila tento rok 49.... Foto: Reuters, FRED THORNHILL
Nicole Kidman Herečka Nicole Kidman oslávila tento rok 49. narodeniny. Hoci v minulosti utŕžila kritiku za to, ako menila svoj vzhľad pomocou zásahov, teraz sa ustálila a vyzerá prirodzenejšie a pritom pôvabne a patrične k podobe zachovalej štyridsiatničky. Zvodné kadere zvykne najčastejšie nosiť vyhladené a vyrovnané, lemujúce svetlú tvár, ktorú si celoročne chráni vysokými opaľovacími faktormi. V líčení uprednostňuje prirodzenosť a telové tóny.

Jennifer Connelly, 45 rokov

Herečka Jennifer Connelly má v sebe istú krásnu... Foto: Reuters, FRED THORNHILL
Jennifer Connelly Herečka Jennifer Connelly má v sebe istú krásnu melanchóliu, ktorá ju posúva do kategórie žien, u ktorých neviete, koľko rokov by vlastne mohli mať. Ale keď vám povieme, že 45, sotva uveríte. Connelly v Toronte predstavila film The American Pastoral a očarila prirodzeným vzhľadom, ktorému dominuje bezchybná pleť, dokonalo vytvarované hustejšie obočie a tiež krásne oči so zvýraznenými mihalnicami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #festival #Toronto #herečka #pôvab #štyridsať

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...