Ako to robí, že je vždy taká šik?

Opäť ste ju videli na ulici! Má v sebe niečo, čo vás núti na ňu pozrieť a len si vzdychnúť - ako to tá žena robí?

07.09.2016 11:00
slnko, leto, žena, nálada, more Foto:
Priťahuje na seba pohľady okolia?
debata

Šik žena vie, čo jej pristane

Už má za sebou roky experimentov, ktoré nie vždy dopadli na jednotku. Nenakupuje bezhlavo len preto, že nájde kúsok v zľave alebo jej ho ktosi ukáže v módnom magazíne. Šik žena vie, že ani drahý či trendový kúsok nemusí znamenať výhru práve pre ňu. Pozná strihy, ktoré jej postave lichotia a aj tie, ktoré musí v obchode obísť. Rovnako je to s farbami či dĺžkami.

Šik žena vie, akú má veľkosť

A to celkom presne. A povedzme si úprimne – nič nie je horšie ako vzhľad jaternice napratanej do úzkych šiat. Ani priveĺmi dlhé, krátke či široké šaty neprichádzajú u šik ženy do úvahy. Buď jej „sedia“ ako uliate, alebo nesedia vôbec. Nič medzitým neexistuje.

Šik žena odvážne kombinuje

To najdôležitejšie na móde je to, že má nositeĺke prinášať radosť. Namiesto kopírovania štýlu hviezd či odporúčaní v módych rubrikách, ona štýl vytvára. Jej kombinácie sú svieže, odvážne a najmä iné.

Šik žena pozná silu doplnkov

Zabudnúť na doplnky? Nikdy! Sú súčasťou celkového looku šik ženy. Ona vie, že z obyčajného outfitu dokážu správne doplnky urobiť čosi úžasné, oslňujúce a nevšedné. Doplnkov sa nebojí, vie ich využiť na sto ercent vo svoj prospech.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oblečenie #tajomstvo #šik #dolpnky

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....