Modelka Barbara Palvin a jej tip na peknú pleť: Pohár mlieka pred spaním

Má len 22 rokov a už patrí medzi najlepšie platené modelky sveta.

05.09.2016 13:00
FILMFESTIVAL-VENICE/ Foto: ,
Modelka Barbara Palvin prichádza na otvárací ceremoniál festivalu v Benátkach.
debata

Len 22-ročná rodená Maďarka Barbara Palvin sa aktuálne teší zo skvelo rozbehnutej kariéry. Je hviezdou červených kobercov, aktuálne zažiarila aj na otváracom ceremoniáli na festivale v Benátkach. Mladá modelka prezrádza, aké sú jej tipy na krásu a zdravý „look“.

Od diét sa drží ďalej. V rozhovore pre stránku healthyceleb.com prezradila, že kedy svoje telo trápila diétami, podpísalo by sa to pod jej zdravie a to si nepraje. „Som príliš mladá, aby som si zakazovala niektoré jedlá, chcem ich ochutnať všetky,“ povedala. Drží sa odporúčaní jej mamy a konzumuje vyváženú a zdravú stravu, ktorá prospieva nielen jej zdraviu, ale aj pleti.

Modelka Barbara Palvin pózuje fotografom na... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Barbara Palvin Modelka Barbara Palvin pózuje fotografom na premietaní filmu Julieta v Cannes.

Čo sa týka jej pokožky a tela, aj o tú sa poctivo stará. „Doprajem si celotelovú masáž raz týždenne,“ opisuje. Ak to ide, na pleť nepoužíva žiaden mejkap a nechá ju dýchať počas celého dňa. Jej tajným tipom na peknú pokožku je pohár mlieka. „Vždy pred spaním vypijem pohár mlieka, poradila mi to moja babička a u mňa to takisto funguje. Pokožke to prospieva.“

Ako vychytená modelka musí pravidelne trénovať, aby sa mohla pýšiť svojím štíhlym telom. Každodenné intenzívne 30-minútové cvičenia sa naučila podľa youtubu a práve týmto spôsobom dáva svojmu telu zabrať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #pleť #Barbara Palvin #pokožka

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...