Mejkapové prešľapy! Viete, čo na vašej tvári prekáža mužom?

Nedávny prieskum medzi britskými mužmi odhalil, čo im najviac prekáža na ženskom líčení. Niektoré informácie vás určite prekvapia.

16.08.2016 15:00
líčenie - chyby v líčení Foto: ,
Silná čierna linka alebo tmavé líčenie tiež mužom nelahodí.
debata

Muži sa zhodli, že príliš silný mejkap nikdy nebude veľmi príťažlivý. Najmä, ak ho žena nosí počas dňa a pod denným svetlom vidieť, že má na tvári nanesenú „omietku“. Priveľa farby na tvári prekáža mužom aj na jednotlivých partiách. Azda najvýraznejšie sa však sťažujú na líčka.

Niektoré ženy si ich totiž maľujú veľmi silným farebným tónom a navyše opticky menia dispozíciu tváre. „Fľaky farby, ktoré potom vidieť zboku aj z istých predných uhlov, vyzerajú tak, že máte chuť utrieť ich,“ uviedol jeden z dotazovaných v anonymnom prieskume.

Muži sa posťažovali aj na jeden z novších trendov – konkrétne husté obočie. Kým prirodzenosť je jedna vec, druhá je zvýraznenie hustého obočia ešte ceruzkou či tvarovaním. „Vyzerá to veľmi neprirodzene,“ hodnotil pre Daily Mail ďalších účastníkov prieskumu.

V zozname sa ocitli aj rozmazané očné linky, ale prihrubá vrstva maskary na riasach. Hrčky farby v mihalniciach sa radia medzi najväčšie prešľapy. Chlapov vraj vždy odradia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #muži #kritika #líčenie

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...