Svadba v lete? Chce to romantickú kyticu zo sezónnych kvetov

Jednou z najdôležitejších vecí, ktorá neveste nesmie chýbať, je práve kytica. Nemôže byť hocijaká.

08.08.2016 07:00
levanduľa Foto:
Levanduľa. Neuveríte, aká krásna kytica sa z nej dá vyčarovať.
debata

V teplých mesiacoch je krásnych kvetov požehnane – už len si vybrať. Výsledkom môže byť romantická kytička zložená zo sezónnych kvetov, ktoré v horúcich letných mesiacoch pripomínajú rozkvitnuté lúky. Svadobný časopis Zankyou poradil, z ktorých kvetov sa dá letná romantika vyčarovať.

Tipy na letnú svadobnú kyticu:

Sedmokrásky

Vždy vyvolajú dobrú náladu a úsmev na tvári, a preto sa do letných svadobných kytíc mimoriadne hodia. Kvitnú od júna do júla, pričom od mája do augusta ich dostať v kvetinárstve.

Hortenzia

Monochromatická, elegantná a romantická – taká je vždy kytica z hortenzií. Navyše, ak stavíte na jemné modré kvetiny, dodáte svojim bielym šatám jemný farebný akcent. Úžasne sa nimi dajú dekorovať aj svadobné stoly. Čas kvitnutia je od júna do septembra a v kvetinárstve ich možno dostať od mája do novembra.

Ľalia

Hlavne ružovo sfarbená ľalia je dobrou voľbou pre svadobnú letnú kyticu. Je veľmi romantická! Tento kvet reprezentuje nielen nevinnosť, čistotu a pokoru, ale aj eleganciu. Na svadbu sa hodí biela aj ružová ľalia – k dispozícii je počas celého roka.

Vlčí mak

Žiaden z kvetov nesymbolizuje horúce letné dni, kedy všetci radi flirtujeme, viac, ako práve vlčí mak. Nechajte to na odborníkov a výsledok bude určite originálny. Vlčie maky možno ľahko kombinovať s nevädzami, pivónkami, sedmokráskami alebo kosatcami. Kvitnú od júna do septembra.

Levanduľa

Ak chcete, aby vaša svadba mala juhofrancúzsky šmrnc, spoľahnite sa na voňavú fialovo-modrú levanduľu. Je nielen tvorivá, ale predovšetkým krásna letná, a podobne ako hortenzia, dodá vašim bielym šatám romantický farebný nádych.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #romantika #dobrá nálada #elegancia #sezóna #svadobná kytica #hortenzia

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...