Čo by ste pred tridsiatkou už rozhodne mali o kráse vedieť

Experimenty máte za sebou, už viete, čo je pre vás dobré. A vďaka čomu vyzeráte skvelo.

06.08.2016 08:00
žena, odličovanie, tvár, kozmetika Foto:
Nezabudnite sa večer odlíčiť.
debata

Aký rúž mi pristane

Tmavý s nádychom hnedej, výrazný červený či jemný broskyňový? Experimenty máte za sebou a hoci odtieň rúžu meníte podĺa nálady, mejkapu aj oblečenia, nie každá farba je pre vás vhodná. Poznáte tie, čo vám skutočne pristanú?

Nechty v super stave

Je to odpudzujúce, ak pekne upravená žena ukáže zanedbané nechty. Lak na nechty by mal byť nanesený stopercentne. A v istom veku to predsa musíte dokázať. To znamená – podkladová báza, lak a fixácia. Žiadne prešľapy sa v tejto oblasti neodpúšťajú.

UV filter

Ako čestvá dvadsiatnička ste lietali po vonku a zrejme ste nesledovali, aký a či vôbec má váš denný krém UV filter. Časy sa snáď zmenili a vy už viete, aké dôležité je pokožku chrániť pred slnečným žiarením. A krém s UV filtrom k tomu patrí.

S obočím opatrne

Nie vždy si vaša kozmetička poradila s tvarom obočia podľa vášho želania. Raz bolo tenké, potom neforemné a ešte aj zle nafarbené. S tým musí byť koniec. Obočie formujte veĺmi jemne a precízne, pretože dorastá naozaj pomaly. Ale krásne formované obočie celkovo dotvára vašu tvár a dodáva jej výraz.

Chce to pravidelnosť

Starostlivosť o pokožku sa stala pravidelnosťou. Máte svoje overené rituály, ktoré zaberajú. Maska či peeling, čistenie u odborníčky, odličovanie, sérum… Poznáte, aké produkty vašej pleti vyhovujú a ktorým sa treba vyhnúť. A nezabúdate na to zákaldné – dôkladné odlíčenie pred odchodom do postele.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starostlivosť #pokožka #rúž #pravidelnosť

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...