Sú späť! Teplákové bundičky ako horúci trend. Ako ich nosiť?

Kedysi boli mimoriadne populárne, no postupne ich slová kritikov vytlačili na okraj záujmu. Teplákové bundičky, ktoré nie sú len odevom na šport, ale na nosenie do bežného dňa, sú však späť.

19.07.2016 17:00
Teplákové bundy Foto:
Teplákové bundy sú síce stále športová záležitosť, ale opäť sa im otvorila cesta aj do dennej garderóby.
debata

S klasickou podobou tohto odevu sa vo svojich kolekciách pohrali známe odevné značky ako Tommy Hilfiger, Gucci či Vetements a aj vďaka nim sa mikina zips stáva znovu žiadaným kúskom odevu. Podobne ako kedysi, jednou z verzií ako ju nosiť, je celý komplet – teda bunda, ale aj nohavice (tepláky) z rovnakého materiálu. Namiesto klasického strihu s manžetou okolo členku sa teraz presadili nohavice široké, často ukončené zipsom či gombíkmi, ktoré sa dajú rozopnúť.

Tepláková bunda je spojenie, ktoré znie až príliš športovo – a podoba odevu je vo svojej podstate športová. Pridaním prvkov ako je čipka či flitre, našívané kryštály alebo pliešky, práca s materiálmi ako je satén, alebo zamat – to urobilo zo športových dresov novú alternatívu dennej garderóby.

Dnes sa už nemusíte obávať v podobnej bunde na zips prísť do práce a skombinovať ju napríklad s elegantnými nohavicami či tubovou sukňou. Pravdou však je, že stále vyhráva športovo uvoľnený look, keď sa jednotlivé modely kombinujú s bielymi teniskami, elastickými sukňami a džínsovinou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #návrat #bunda #trend #odev #mikina #tepláky

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...