Sedem tip-top odporúčaní od Cameron Diaz: Ako nezostarnúť?

Hviezda z Hollywoodu, Cameron Diaz, vo svojej novej knihe ženám radí, čo robiť, ak chcú ostať mladé. Tu je jej sedem top odporúčaní.

19.07.2016 14:30
Herečka Cameron Diaz na archívnom zábere. Foto: ,
Herečka Cameron Diaz na archívnom zábere.
debata

„Máme sa týrať tým, že starneme? Určite nie! Veď sme skvelé,“ hovorí 43-ročná herečka Cameron Diaz. Vo svojej novej knihe „The Longevity Book“ (na Slovensku vyjde pod názvom Miluj svoj vek) chce všetky ženy v starnutí podporiť a nabáda ich, aby ostali v dobrej kondícii a zdravé. Tu sú jej najlepšie rady:

Starajte sa o priateľov

Dobré priateľky redukujú v ťažkých časoch stres a podporujú naše osobné šťastie. Vie to aj Cameron, neustále obklopená kamarátkami.

Hýbte sa

Svaly a dobrá kondícia sú najlepším spôsobom, ako zabrániť vzniku osteoporózy a iných ochorení, ktoré prichádzajú s vekom.

Čerstvé jedlo

Potrebujeme konzumovať veľa zeleniny, nie polotovarov. Celozrnné produkty, ale žiaden cukor, trochu mäsa a rýb a to všetko čerstvo pripravené! V tomto ohľade je Diaz viac než prísna. Lebo vie, že týmto štýlom sa vyhne ochoreniam ako je rakovina hrubého čreva či Alzheimerova choroba.

Neberte zdravie na ľahkú váhu

„Pravidelne chodím k lekárovi a prípadné choroby nikdy neprechodím,“ zdôraznila herečka. „Ak sa vyskytne problém, ihneď konám.“

Buďte informovaná

Pri príprave knihy oslovila Cameron tých najlepších vedcov v USA. A preto je presvedčená o tom, že keď budú ženy rozumieť vývoju, lepšie sa vyrovnajú s tým, čo sa deje.

Ranná rutina

U Diazovej to ráno vyzerá asi takto: Uprace postele, vypije pol litra vody a 20 minút medituje. Tvrdí, že práve vďaka tejto rannej rutine je v takej dobrej kondícii.

40 objatí

„Samozrejme, že nebudem mladšia. Ale keď je človek so sebou spokojný, žiari,“ o tom je 43-ročná herečka presvedčená.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #zelenina #stres #šťastie #meditácia #rutina #cukor #objatie

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...