Svadby tenisových hviezd prekvapili odlišnosťou. Ktorá nevesta očarí viac?

Dva celkom rozličné spôsoby, ako prežiť svadobný deň, ukázali v uplynulých dňoch svetoznáme tenistky - Slovenka Dominika Cibulková a Srbka Ana Ivanovičová.

14.07.2016 07:00 , aktualizované: 11:02
debata (3)
zväčšiť Manžel tenistky Dominiky Cibulkovej Michal... Foto: SITA, Marko Erd
CIBULKOVÁ: Svadobný obrad v Bratislave Manžel tenistky Dominiky Cibulkovej Michal Navara a tenistka Dominika Navarová Cibulková po svadobnom obrade v Dóme svätého Martina.

Je zaujímavé porovnať, ako šikovné športovkyne pristúpili k dňu D, na ktorý túži mať väčšina žien len tie najkrajšie spomienky. A zároveň je to aj príklad, že podoba šťastia môže byť skutočne rôznorodá.

Nevesta Dominika Cibulková bola ozdobená...
Nevesta Dominika Cibulková bola oblečená do...
+9Nevesta Dominika Cibulková bola ozdobená...

V prípade domácej Dominiky Cibulkovej sa už týždne dopredu hovorilo o svadbe roka – pompézny obrad, množstvo hostí, sobáš pod drobnohľadom médií. To nebolo všetko. Najohurujúcejšia bola nevesta. Dvadsaťosemročná tenistka si nechala ušiť exkluzívny model svadobných šiat v ateliéri vychýrenej značky Pronovias. A výsledkom bola kreácia, pri pohľade na ktorú mnoho žien (aj mužov) strácalo dych. Za bezmála 20-tisíc eur.

Ako sme už písali na našej stránke, Cibulkovej výbava sa pri superluxusných šatách nekončila. Šperky, ktoré predviedla, dosahovali sumu 300-tisíc eur a luxusné boli aj signované lodičky Jimmy Choo či spona do vlasov so Swarovski krištáľmi.

Srbská tenistka Ana Ivanovic a nemecký... Foto: SITA/AP, Luigi Costantini
Ana Ivanovic a nemecký futbalista Bastian Schweinsteiger Srbská tenistka Ana Ivanovic a nemecký futbalista Bastian Schweinsteiger si povedali áno na obrade v Benátkach.

V porovnaní s tým by ste si mohli povedať, že Ana Ivanovičová je popri Cibulkovej len „chudobná príbuzná“. Ale to rozhodne neplatí. Najmä, ak si pozriete zábery šťastia, ktoré v deň D prežívala po boku futbalistu Bastiana Schweinsteigera. Cibulkovej rovesníčka povedala áno svojmu vyvolenému v slávnej benátskej katedrále a na túto príležitosť si obliekla jednoduchý model šiat Parker za necelých 270 eur! Účes z rozviatych vlasov doplnili len jemné náušnice s briliantmi a na ruke si nechala hodinky a pár náramkov.

zväčšiť Očarujúca nevesta Ana Ivanovičová počas druhého... Foto: Profimedia
Ana Ivanovičová Očarujúca nevesta Ana Ivanovičová počas druhého svadobného obradu v Benátkach. Po jej boku je otec Miroslav Ivanovič.

Ivanovičová si však užila aj pompéznejšiu slávnosť – po civilnom sobáši v utorok prišiel totiž na rad cirkevný v stredu. A na tom sa už objavila vo svadobnej róbe bez ramienok s nadýchanou sukňou a dlhou vlečkou. Aj ženích vymenil uvoľnený oblek za svadobnú klasiku s motýlikom. Cirkevný sobáš sa konal v jednom z benátskych kostolov, párty, na ktorú sa médiá nedostali, mala byť plná hviezdnych hostí a teda určite sa už blížila k pompéznej oslave, ktorú prežila aj Dominika Cibulková v Oponiciach.

Srbská tenistka Ana Ivanovic a nemecký...
Tenistka Ana Ivanovic a nemecký futbalista...
+3Mladomanželia Ana Ivanovic a Bastian...

Starostlivo a mesiace dopredu chystaný sobáš verzus spontánne pôsobiaca uvoľnená svadba sú krásnou ilustráciou toho, ako sa dá deň D prežiť. Ak ste budúca nevesta, je len na vás, ako ju prežijete. Šťastné úsmevy oboch neviest však svedčia o tom, že hlavným základom je v oboch prípadoch najmä milovaný partner a láska…

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #rozpočet #šaty #láska #svadba #Dominika Cibulková #nevesta #Ana Ivanovič

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...