Najsexi plavky, aké si ženy môžu obliecť? Takto to vidia slovenskí muži

Plavky sú kus odevu, ktorý vyberáme čo najstarostlivejšie. Snažíme sa nájsť také, ktoré budú dobre vyzerať, ale zároveň aj trošičku vylepšovať, čo vylepšiť treba a čo sa pozdvihnúť dá. Uvažujú takto aj muži?

01.07.2016 07:00
debata
Podobný typ plaviek považujú slovenskí muži aj... Foto: archív značky
plavky - postava typu Hruška Podobný typ plaviek považujú slovenskí muži aj ženy za ten najpríťažlivejší.

Nedávny prieskum medzinárodnej značky plaviek a spodnej bielizne Lascana, ktorý sa konal na vzorke 2500 českých, slovenských a maďarských respondentov, poodhalil aj mužské nazeranie na najsexi sezónu roka – tú plážovú.

Asi nikoho neprekvapí, že základom v mužskom uvažovaní je ženská príťažlivosť a sexepíl. V prípade slovenských chlapov sa potvrdilo nasledovné. Až 90 % z nich sa nezaujíma o vzor plaviek a je im jedno, či bude mať žena na sebe krúžky, bodky, kvetinovú alebo zvieraciu potlač. Dôležité je, aby boli sexi. Ak už si majú páni vybrať nejaký motív, víťazí živá farba, ideálne však jednofarebná plocha.

Paradoxom je, že muži nemajú radi, ak sa ženy vylepšujú. To znamená, že push-up podprsenky, alebo tvarovacie nohavičky považujú za klam. Čo sa týka Sloveniek, mužom asi veľmi v tomto smere nevyhovejú. Až 60 % z nich si hľadá plavky, v ktorých vyzerajú krajšie a ktoré ponúknu vylepšenia postavy. Podľa názoru 82 % slovenských žien majú plavky zakrývať nedostatky tela, pričom 50 % mužov si myslí, že plavky majú zakrývať čo najmenej.

V poslednej časti prieskumu si opýtaní museli vybrať spomedzi 12 typov plaviek. Predmetom prieskumu boli jednodielne a dvojdielne plavky, farebné, pastelové, sexi aj konzervatívne plavky. Podľa názoru oboch pohlaví sa hlavným víťazom stali vzorované plavky, dvojdielne s push-up efektom, s viazaním okolo krku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #prieskum #Telo #plavky #farba #tvár #sexy #leto 2016

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...