Krásna Chloe Grace Moretz: Zákroky mi mama zakázala, musím drieť

Mladá hollywoodska hviezda prezradila, že jej pekné telo ju stojí kopec námahy.

01.07.2016 09:00
debata

19-ročná herečka Chloe Grace Moretz má všetko, o čom dievčatá v jej veku iba snívajú. Je hollywoodskou hviezdou, je krásna a po svojom boku má už nejaký čas aj svojho princa, syna slávnych rodičov, Brooklyna Beckhama (17). Na červených kobercoch sa sebavedomo usmieva a predvádza pekné krivky aj krásnu tvár. Ako prezradila v rozhovore pre magazín Elle, vždy to tak nebolo. Ako 16-ročná bola rozhodnutá ľahnúť si pod nôž chirurga.

Herečka Chloe Grace Moretz. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Chloe Grace Moretz. Herečka Chloe Grace Moretz.

„Chcela som väčšie prsia, takisto som si chcela dať odsať tuk z brady a zo zadku,“ povedala pekná Chloe. Ako to celé dopadlo?

Zasiahla jej mama Teri, ktorá svojej dcére jasne povedala, že žiadne takéto zákroky jej nepovolí. „Dnes som jej za to vďačná. Práve moja nesitota ma urobila silnejšou a aj vďaka nej som sa stala tým, čím som dnes,“ opísla mladá hviezda.

Následne prezradila, že postava, akou sa chváli pred fotografmi, jej nespadla z neba a stojí ju veľa driny. „To, že vyzerám ako vyzerám, je spôsobené tvrdým tréningom. Cvičím sedem dní v týždni a stravujem sa super zdravo. Aj keď na to občas nemám chuť, premôžem sa.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tréning #postava #chirurg #Chloe Grace Moretz

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...