Letné líčenie - vystačíte si s minimom! Lícenka a bronzer vládnu

Zaťažovať pokožku počas leta zbytočnými nánosmi mejkapu nie je rozumné. Pleť potrebuje dýchať.

02.07.2016 07:00
líčka, lícenka, lícne kosti Foto:
Bronzujúce prípravky a lícenky sú v lete skvelými pomocníkmi.
debata

Napriek tomu však mnoho žien nevie fungovať aspoň bez akej takej úpravy, čo je celkom pochopiteľné. Pokiaľ však máte klasickú zdravú pleť bez potreby zakrývania akné či jazvičiek, práve leto by ste mali využiť na otestovanie prípravkov ako je bronzer, lícenka či ľahký púder.

S pomocou lícenky dosiahnete zdravý a svieži vzhľad, ktorý bude zároveň tónovaný. Dbajte akurát na to, aby ste zvolili vhodný odtieň – vyhýbajte sa príliš silným tónom, ktoré vám na líčkach spravia machuľu. S pomocou farby na líčka dokážete vytvoriť slnkom pobozkaný vzhľad – voliť by ste mali teplé jemné tóny – pri svetlej pleti ružovú, pri stredne tmavej pokožke broskyňovú a koralová farba bude vhodná pre dámy s olivovou pokožkou.

Čo sa týka bronzera, ideálna je jeho forma v podobe púdra (guličkového alebo práškového). Môžete ho používať na celú tvár, buďte však opatrná pri voľbe odtieňa. Bronzujúci púder by mal byť tmavší o tón, maximálne dva než je vaša farba pokožky. Nanášajte ho na miesta, ktoré sú prirodzene opaľované aj slniečkom – to znamená líčka, koreň nosa či spodná línia čeľuste.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #krása #líčenie #púder #lícenka #bronzer

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...