Overal stvorený na mnoho príležitostí: Pozrite si inšpiráciu, 12-krát inak!

Nie je to žiadna módna novinka. Overaly majú miesto v dámskom šatníku už nejaký ten piatok. Ak ste mali pred nimi doposiaľ strach, je na čase prekonať ho.

20.06.2016 09:00
debata
Overal je vhodnou garderóbou aj na pracovné... Foto: archív značky
overal na každú príležitosť Overal je vhodnou garderóbou aj na pracovné príležitosti. Model na snímke Pietro Filipi.

Dámsky nohavicový overal je totiž kus odevu, ktorý vás prekvapí svojou variabilitou a schopnosťou kombinovania v rámci viacerých príležitostí. Podľa módnych odborníkov ide o jednu z ukážkových alternatív večernej garderóby – klasické koktejlové šaty ustupujú do úzadia a u dám so štíhlou postavou sa dostávajú k slovu práve overaly.

Ponuka obchodov je veľmi pestrá a bohatá – hodvábne či saténové overaly dopĺňajú dokonca zamatové kreácie, alebo modely s čipkovanými detailmi či napríklad plisé na širokých nohaviciach. Farebnosti sa medze nekladú. Ak chcete pôsobiť pompéznejšie a luxusne, odporúčame minimalizmus jednej farby s údernými detailmi v doplnkoch. Pokiaľ chcete trošku zaujať, nebojte sa vzoru či farebnej kombinácie – napríklad prúžkov, alebo abstraktných potlačí.

Dámsky spoločenský overal so stuhou na...
Dámsky vzorovaný overal z úpletu - predáva...
+9Dámsky spoločenský overal - predáva Twin-Set.

Nohavicový overal je zároveň možné nosiť aj na voľný čas či do práce. Príležitosti treba vždy prispôsobiť charakter odevu a jeho materiálová vyhotovenie. Pracovať môžete, samozrejme, aj s dĺžkou. Pre mladšie ročníky sú určené šortkové overaly, efektne v pracovnej garderóbe fungujú overaly s trojštvrťovými kulotovými (širokými) nohavicami. Alebo môžete staviť dokonca na džínsový overal na spôsob nohavíc na traky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #trend #príležitosť #overal #leto 2016

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....